Celal Bayar Üniversitesi 46 İşçi Alımı Düzeltme İlanı Yayımlandı

Celal Bayar Üniversitesi 46 İşçi Alımı Düzeltme İlanı Yayımlandı
Celal Bayar Üniversitesi 46 İşçi Alımı Düzeltme İlanı Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Celal Bayar Üniversitesi tarafından yayımlanan düzeltme ilanına göre Engelli, TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan ve Normal Statüde alınacak 46 personelin Temizlik Görevlisi, Oto Bakım Onarım İşçisi, Kaynakçı, Soğutmacı ve Havalandırmacı, Elektrikçi, Sıhhi Tesisatçı, Büro İşçisi, İnşaat Mühendisi, Makine Mühendisi ve Elektrik Mühendisi olarak Üniversite bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Temizlik Görevlisi için aranan nitelikler (14 personel)

En az İlkokul en fazla Lisans mezunu olmak, 18 – 40 yaş arasında olmak ve Hijyen eğitimi belgesine sahip olmak, Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak ve Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Temizlik Görevlisi için aranan nitelikler (12 personel sadece engelli olanlar başvurabilir)

En az İlkokul en fazla Lisans mezunu olmak, 18 – 40 yaş arasında olmak, Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak ve Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Oto Bakım Onarımcısı için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak ve Makine, motor, tesviye, otomotiv bölümü, motorlu araçlar teknolojisi alanı, makine teknolojisi alanı Ön lisans veya ortaöğretim programlarının birinden mezun olmak ya da 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince Motor tamirciliği dalında Ustalık belgesine sahip olmak ve Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik) için aranan nitelikler (sadece engelli olanlar başvurabilir)

18 – 40 yaş arasında olmak ve Kaynak Teknolojisi, Kaynakçılık Ön lisans veya ortaöğretim programlarının birinden mezun olmak ya da 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince kaynakçılık dalında ustalık belgesine sahip olmak ve Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Soğutmacı ve Havalandırmacı için aranan nitelikler (sadece engelli olanlar başvurabilir)

18 – 40 yaş arasında olmak ve İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Ön lisans veya ortaöğretim programlarının birinden mezun olmak ya da 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince iklimlendirme ve soğutma dalında Mesleği ile ilgili Ustalık belgesine sahip olmak ve Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Elektrikçi için aranan nitelikler (sadece engelli olanlar başvurabilir)

18 – 40 yaş arasında olmak ve Elektrik Ön lisans veya ortaöğretim programından mezun olmak ya da 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince Elektrik dalında Mesleği ile ilgili Ustalık belgesine sahip olmak ve Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Sıhhi Tesisatçı için aranan nitelikler (sadece engelli olanlar başvurabilir)

18 – 40 yaş arasında olmak ve Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi Ön lisans ve ortaöğretim programlarının birinden mezun olmak ya da 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince Sıhhi tesisatla dalında Mesleği ile ilgili Ustalık belgesine sahip olmak ve Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Büro İşçisi için aranan nitelikler (sadece TMY olanlar başvurabilir)

18 – 40 yaş arasında olmak ve En az Ortaöğretim en fazla Lisans mezunu olmak ve Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

İnşaat Mühendisi için aranan nitelikler (sadece TMY olanlar başvurabilir)

18 – 40 yaş arasında olmak, KPSSP3 puanı olmak, Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmak ve Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Makine Mühendisi için aranan nitelikler (sadece TMY olanlar başvurabilir)

18 – 40 yaş arasında olmak, KPSSP3 puanı olmak, Makine Mühendisliği veya Makine ve İmalat Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak ve Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Elektrik Mühendisi için aranan nitelikler (sadece TMY olanlar başvurabilir)

18 – 40 yaş arasında olmak, KPSSP3 puanı olmak, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak ve Manisa merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için son başvuru tarihi 6 Nisan 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 15 Nisan 2020 tarihinde saat 10:00’da Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Kura sonucunda belirlenen adaylar ve sözlü sınav yeri ve tarihi üniversitenin internet adresinde yayımlanacaktır.

Adaylar için İŞKUR başvuru numaraları 00005477749, 00005477938, 00005478071, 00005478080, 00005478086, 00005478090, 00005478109, 00005478216, 00005478225, 00005478249 ve 00005478258’dir.

Celal Bayar Üniversitesi 46 İşçi Alımı Düzeltme İlanı Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın