Celal Bayar Üniversitesi 46 Sürekli İşçi Alıyor

Celal Bayar Üniversitesi 46 Sürekli İşçi Alıyor
Celal Bayar Üniversitesi 46 Sürekli İşçi Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Celal Bayar Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre alınacak 46 personelin Temizlik Görevlisi, Oto Bakım Onarım İşçisi, Kaynakçı, Soğutmacı ve Havalandırmacı, Elektrikçi, Sıhhi Tesisatçı, Büro İşçisi, İnşaat Mühendisi ve Teknikeri, Makine Mühendisi ve Teknikeri ve Elektrik Mühendisi ve Teknikeri olarak Üniversite bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Temizlik Görevlisi için aranan nitelikler

En az İlkokul en fazla Lisans mezunu olmak, 18 – 40 yaş arasında olmak ve Hijyen eğitimi belgesine sahip olmak. Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekanda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak şartları aranmaktadır.

Oto Bakım Onarımcısı için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak ve Makine, motor, tesviye, otomotiv bölümü, motorlu araçlar teknolojisi alanı, makine teknolojisi alanı Ön lisans veya ortaöğretim programlarının birinden mezun olmak ya da 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince Motor tamirciliği dalında Ustalık belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik) için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak ve Kaynak Teknolojisi, Kaynakçılık Ön lisans veya ortaöğretim programlarının birinden mezun olmak ya da 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince kaynakçılık dalında ustalık belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Soğutmacı ve Havalandırmacı için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak ve İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Ön lisans veya ortaöğretim programlarının birinden mezun olmak ya da 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince iklimlendirme ve soğutma dalında Mesleği ile ilgili Ustalık belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Elektrikçi için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak ve Elektrik Ön lisans veya ortaöğretim programından mezun olmak ya da 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince Elektrik dalında Mesleği ile ilgili Ustalık belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Sıhhi Tesisatçı için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak ve Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi Ön lisans ve ortaöğretim programlarının birinden mezun olmak ya da 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince Sıhhi tesisatla dalında Mesleği ile ilgili Ustalık belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Büro İşçisi için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak ve En az Orta öğretim en fazla Lisans mezunu olmak şartları aranmaktadır.

İnşaat Mühendisi için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak, KPSS puanı olmak ve Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olmak şartları aranmaktadır.

İnşaat Teknikeri için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak, KPSS puanı olmak ve Meslek Yüksek okullarının İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi Bölümlerinin birinden mezun olmak şartları aranmaktadır.

Makine Mühendisi için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak, KPSS puanı olmak ve Makine Mühendisliği veya Makine ve İmalat Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak şartları aranmaktadır.

Makine Teknikeri için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak, KPSS puanı olmak ve Makine-Resim Konstrüksiyon, Makine, Resim ve Konstrüksiyon, Bilgisayar Destekli Makine Ön lisans programlarının birinden mezun olmak şartları aranmaktadır.

Elektrik Mühendisi için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak, KPSS puanı olmak ve Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olmak şartları aranmaktadır.

Elektrik Teknikeri için aranan nitelikler

18 – 40 yaş arasında olmak, KPSS puanı olmak ve Meslek Yüksek okulların Elektrik, Elektrik- Elektronik, Elektrik Teknolojisi, Elektrik ve Enerji Bölümlerinin birinden mezun olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli, yeri ve zamanı

Adaylar başvurularını 1 Nisan 2020 – 5 Nisan 2020 tarihleri arasında İŞKUR internet sitesi üzerinden yapacaklardır.

Adaylar için kura çekimi 15 Nisan 2020 tarihinde saat 10:00’da noter huzurunda Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Kura sonucunda belirlenen adaylar ve sözlü sınav yeri ve tarihi üniversitenin internet adresinde yayımlanacaktır.

Daha detaylı bilgiye ve başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Celal Bayar Üniversitesi 46 Sürekli İşçi Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın