Cerrahpaşa Üniversitesi 163 Personel Alacak

Cerrahpaşa Üniversitesi 163 Personel Alacak
Cerrahpaşa Üniversitesi 163 Personel Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cerrahpaşa Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre alınacak 163 sözleşmeli personelin 132 Hemşire, 4 Ebe, 1 Diğer Sağlık Personeli, 16 Sağlık Teknikeri, 5 Laborant ve 5 Röntgen Teknisyeni olarak kurum bünyesinde görevlendirileceği belirtiliyor.

Adaylar için son başvuru tarihi 11ralık 2020 tarihidir. Başvurular şahsen yapılabilecektir

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Başvuracak adaylar 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak, Başvuracak Önlisans ve Lisans Mezunu adaylar 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. Önlisans Mezunları için 2020 KPSS-P93, Lisans Mezunları için 2020 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır, 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar ve İstanbul ili sınırları içinde ikamet ediyor olmak. şartları aranmaktadır.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (132 Personel)

Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak, 2020 KPSS P3 puan türünden 55 ve üzeri almak.

Ebe İçin Aranan Nitelikler (4 Personel)

Ebelik Bölümü Lisans mezunu olmak, 2020 KPSS P3 puan türünden 55 ve üzeri almak.

Diğer Sağlık Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programından mezun olmak, 2020 KPSS P93 puan türünden 55 ve üzeri puan almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (3 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programından mezun olmak, 2020 KPSS P93 Puan Türünden 55 ve üzeri puan almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (6 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Elektronörofizyoloji Bölümünden mezun olmak, 2020 KPSS P93 Puan Türünden 55 ve üzeri puan almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (6 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programından mezun olmak, 2020 KPSS P93 Puan Türünden 55 ve üzeri puan almış olmak.

Sağlık Teknikeri İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Çocuk Gelişimi Programından mezun olmak, 2020 KPSS P93 Puan Türünden 55 ve üzeri puan almış olmak.

Laborant İçin Aranan Nitelikler (5 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Tıbbi Laboratuar Teknikleri Programından mezun olmak, 2020 KPSS P93 Puan Türünden 55 ve üzeri puan almış olmak.

Röntgen Teknisyeni İçin Aranan Nitelikler (5 Personel)

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programından mezun olmak, 2020 KPSS P93 Puan Türünden 55 ve üzeri puan almış olmak.

Adaylardan istenen belgeler

Fotoğraflı Başvuru formu, Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi, KPSS sınav sonuç belgesi ve İkametgah Belgesi (E Devletten veya Nüfus Müdürlüklerinden) istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Cerrahpaşa Üniversitesi 163 Personel Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın