Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS 70 Puan İle Personel Alımı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS 70 Puan İle Personel Alımı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS 70 Puan İle Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika kamu mühendis alımı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş ilanları için iş başvurusu yapmak isteyenlerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği gibi bölümlerden mezun olması, KPSS P3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan alması ve 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olması zorunludur.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI UZMAN ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Coğrafi Bilgi Sistemi Uzmanlığı son başvuru tarihi 26.10.2021 olarak duyuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mühendis alımı ilanları için başvuru yapmak isteyenlerin aşağıda bulunan internet sitesi üstünden online olarak başvuru yapmaları zorunludur.

https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

Son dakika kamu mühendis alımı için başvuru işleminde bulunacak olan insanların gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

KAMU MÜHENDİS ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yayınlanmakta bulunan iş ilanlarına başvuruda bulunacak vatandaşların Türkiye’nin Anayasasını çökermeye çalışmak ve Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı suç işlememiş olmak zorunluluğu var.

KPSS 70 Puan İle Personel Alımı için ilan edilmiş olan duyurulara başvurmak isteyen bütün şahısların alım işlemi yapılacak ünvanlar için aranmakta olan nitelikleri karşılaması gerekmekte.

Güncel kamu personel alımı için yayınlanmış bulunan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

 

bakanlik-memur-alimi.jpg

 

Coğrafi Bilgi Sistemi Uzmanlığı ilanına başvuru işlemi yapmak isteyen bütün adayların Diploma belgelerinin aslı ya da noter üzerinden onaylı örneği ya da e-devlet üstünden alınmış olan barkotlu olan mezuniyet belgesi gerekiyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı mühendis alımı ilanları için yayınlanmış iş ilanına başvurmak isteyenlerin yurt dışı okullardan mezun olmuş şahısların Denklik Belgelerinin aslı ve onaylı örnekleri gerekmekte.

Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Harita Mühendisliği ilanı için başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün erkek Aday kişilerin askerlik ile bağı bulunmadığına ait resmi beyanı lazım.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS 70 puan ile kamu mühendis alımı resmi iş duyurusuna başvuru gerçekleştirecek insanların faaliyetlerini sürekli olarak yürütmelerine engel olabilecek bir sağlık sorunlarının bulunmaması zorunludur.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı KPSS 70 Puan İle Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın