Çorum Belediyesi KPSS 60 3 İtfaiye Eri Alımları

Çorum Belediyesi KPSS 60 3 İtfaiye Eri Alımları
Çorum Belediyesi KPSS 60 3 İtfaiye Eri Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum Belediyesi Tarafından kamu personeli ilanları yayınlandı. Yayınlanan ilana göre Çorum belediyesi başkanlığı bünyesinde ilk defa atanmak üzere 3 adet İtfaiye eri alımı yapılacağı ilan edildi. Başvuru yapacak adaylarda KPSS 60 Şartı aranacağı kurum tarafından belirtildi.

Başvuru Şekli Ve Adresi

Başvuru yapacak adaylar için başvurular istenilen belgeler ile birlikte Bayat Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğüne şahsen başvurular yapıla bilecektir.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular 23 Ağustos 2021 tarihinde başlayacak olup en geç müracaatlar 28 Ağustos 2021 tarihinde sona erecektir.

Müracaatlarını gerçekleştirecek adaylar için belirtilen tarihler dışında mesai saatleri içerisinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Başvuru Genel Şartlar

Türk vatandaşı olma, Kamu haklarından mahrum bulunmama, Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile belirli uçlarından mahkûm olmama, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmama, Görevini devamlı yapmasına engel durumunun bulunmaması ve ve özel şartları taşıma şartları aranmaktadır.

Başvuru Özel Şartları

Belirtilen asgari KPSS puanı almış olma, 657 sayılı Kanunun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıma, Zabıta unvanına başvuru yapacak adaylar için erkeklerde en az 1,67 metre, kadınlarda en az 1,60 metre boyunda olma ve en az c sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Çorum Belediyesi KPSS 60 3 İtfaiye Eri Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın