DARPHANE KPSS Şartsız Personel Alımı Yapacak

DARPHANE KPSS Şartsız Personel Alımı Yapacak
DARPHANE KPSS Şartsız Personel Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine Ve Maliye Bakanlığı darphane ve damga matbaası genel müdürlüğünün yayınlamış olduğu ilana göre kurum bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 farklı unvanda daimi nitelikte 16 kamu işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Alımı yapılacak unvanlar 2 farklı unvanda olduğu belirtildi. Alımı yapılacak unvanlar ise 11 Plastik baskıcısı işçisi ve 5 matbaa işçisi alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Başvuru Şekli, Tarihi ve yeri

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR resmi internet adresi üzerinden T.C kimlik ve şifre ile giriş yaptıktan sonra başvuru yapabileceklerdir. Başvurular online olarak elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Şahsen veya posta yolu ile başvuru yapacak ile başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvuru yapacak adaylar 15 Şubat 2021 tarihi ile 19 Şubat 2021 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

11 Plastik Baskıcısı İşçisi Alımı İçin Aranan Nitelikler

18 Yaşını tamamlamış olma, Lise ve dengi okullardan mezun olma,  Askelik ile ilişiği bulunmama, Akıllı kart üretim konusunda sertifikaya sahip olma, vardiyalı çalışma sistemine uygun, gelişime açık, disiplinli ve düzenli, gelişime açık şartları ile takım arkadaşları aranmaktadır.

5 Matbaa İşçisi Alımı için Aranan Nitelikler

18 Yaşını tamamlamış olma, Lise ve dengi okullardan mezun olma,  Askerlik ile ilişiği bulunmama, 30 yaşını tamamlamamış olma, vardiyalı çalışma sistemine uygun, gelişime açık, disiplinli ve düzenli, gelişime açık şartları ile takım arkadaşları aranmaktadır.

Başvuru kılavuzu.

DARPHANE KPSS Şartsız Personel Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın