Delta Varyantına Karşı Uyarı

Delta Varyantına Karşı Uyarı
Delta Varyantına Karşı Uyarı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Delta varyantı karşı uyarı yapıldı ve Dünya Sağlık Örgütü yaklaşık olarak 100 ülkede pek çok bölgede görüldüğünü kaydetti. Bu durum karşısında çok daha dikkatli olunması ve aşılanmaya önem verilmesi konusunda yapılan açıklamalar sonrasında gözler DSÖ’ye çevrildi. 

Aşıların Delta Varyantında Olan Önemi

Son günlerde gündemden düşmeyen sağlık konularının başında gelen delta varyantı dünyayı çok uzun süre önce etkisi altına alan korona virüs nedeni ile ortaya çıktığı belirtildi. İlk olarak Hindistan da görülen delta varyantı çok hızlı bir şekilde ilerlediğini açıklayan Dünya Sağlık Örgütü Genel Sekreteri Tedros Adhanom Ghebreyesus yaptıkları araştırmalar sonrasında ortaya çıkan sonuçlar hakkında bilgi verdi. Çok daha kolay bir şekilde bulaştığı tespit edilen bu virüs dünyanın pek çok yerinde en az 98 ülkede görüldü ve pek çok uyarılarda bulundu. 

Çok ciddi bir sağlık sorunu ile karşı karşıya kalındığını belirten Tedros Adhanom Ghebreyesus aşı yaptırmanın önemi çok büyük olduğunu belirterek açıklamalarına devam etti. Aşılama oranının düşük olduğu ülkelerde delta varyantı çok daha hızlı bir şekilde yayılmaktadır. Delta varyantı tehlikeli olmasının yanı sıra gelişmeye ve mutasyona uğramaya ara vermeden devam etmesi sağlık bakımından çok daha büyük sorunlar yol açabileceği konusunda uyarılarını yaptı.

Delta Varyantına Karşı Uyarı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın