Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 3 Personel Alımı İlan Edildi

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 3 Personel Alımı İlan Edildi
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 3 Personel Alımı İlan Edildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deniz Kuvvetleri Aksaz Onarım Destek Komutanlığı tarafından İŞKUR’da yapılan açıklamaya göre alınacak 3 personelin daimi kadroda 1 Marangoz, 1 Metal Sac İşleme İşçisi ve 1 Kaynakçı olarak görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda aranan genel nitelikler

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesinde belirtilen niteliklere sahip olmak, Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak, Kamu kurum ve kuruluşları kendi disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak ve Muğla Merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Marangoz için aranan şartlar (Sadece TMY olanlar başvurabilir)

18 -35 yaş arasında olmak (19 Haziran 2002 – 15 Haziran 1985), En az İlköğretim en fazla Lise ve dengi okul mezunu olmak, Herhangi bir ortaöğretim veya ilköğretim kurumundan (İlköğretim, Lise ve Dengi) mezun olup birinci maddede sayılan meslek dallarından birinden 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu hükümlerine göre alınmış Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Mesleki Eğitim Belgesi (Ustalık) sahibi olmak şartları aranmaktadır.

Metal Sac İşleme İşçisi için aranan şartlar (Sadece TMY olanlar başvurabilir)

18 -35 yaş arasında olmak (19 Haziran 2002 – 15 Haziran 1985), Mesleki eğitim veren orta öğretim kurumlarının (Lise ve Dengi) Metal İşler Alam, Metal Sac/Levha İşleme dallarından birinden mezun olmak, Herhangi bir ortaöğretim veya ilköğretim kurumundan (İlköğretim, Lise ve Dengi) mezun olup birinci maddede sayılan meslek dallarından birinden 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu hükümlerine göre alınmış Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Mesleki Eğitim Belgesi (Ustalık) sahibi olmak şartları aranmaktadır.

Kaynak (Oksijen ve Elektrik) İşçisi için aranan şartlar (Sadece TMY olanlar başvurabilir)

18 -35 yaş arasında olmak (19 Haziran 2002 – 15 Haziran 1985), Mesleki eğitim veren orta öğretim kurumlarının (Lise ve Dengi) Metal İşler Alanı, Kaynakçılık dallarından birinden mezun olmak, Herhangi bir ortaöğretim veya ilköğretim kurumundan (İlköğretim, Lise ve Dengi) mezun olup birinci maddede sayılan meslek dallarından birinden 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu hükümlerine göre alınmış Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Mesleki Eğitim Belgesi (Ustalık) sahibi olmak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Diploma (Suretleri, asılları adaylarca ibraz edilmesi kaydıyla iş yerince tasdik edilerek işleme alınacaktır. Diplomasını kaybetmiş olan adayların mezun oldukları okuldan alacakları belgede, mezun oldukları bölümün de yazılmış olması aranacaktır), Sınava gireceği mesleğe ilişkin mesleki eğitim belgesi (Suretleri, asılları adaylarca ibraz edilmesi kaydıyla iş yerince tasdik edilerek işleme alınacaktır), Sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı (Suretleri, asılları adaylarca ibraz edilmesi kaydıyla iş yerince tasdik edilerek işleme alınacaktır) ve T.C. Kimlik Numarası beyanının teyidi maksadıyla nüfus cüzdanının fotokopisi istenmektedir.

Adaylar için son müracaat tarihi 19 Haziran 2020’dir.

Kura tarihi 6 Temmuz 2020 tarihinde saat 10:00 – 11:00 arasında Aksaz Onarım Destek Komutanlığı Brifing Salonunda yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR ilan başvuru numaraları 00005533470, 00005533608 ve 00005533734’tür.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı 3 Personel Alımı İlan Edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın