Dicle Üniversitesi 5500 TL Maaş 99 Memur Alımları

Dicle Üniversitesi 5500 TL Maaş 99 Memur Alımları
Dicle Üniversitesi 5500 TL Maaş 99 Memur Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu kurum ve kuruluşlarına 2021 yılı personel alımları kapsamında Dicle Üniversitesi tarafından 31 personel alımı yapılacağı ilan edildi.

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar olarak 62 Hemşire, 1 Diyetisyen, 1 Laborant, 1 Ebe, 6 Röntgen Teknisyeni,4 Eczacı, 16 Sağlık Teknikeri, 8 Diğer Sağlık Personeli olacağı belirlendi.

Başvuru Şekli Ve Adresi

Başvuru yapacak adaylar için Başvurular Dicle Üniversitesinin eb adresindeki Online başvuru sistemine bilgiler eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak, istenilen belgelerin de eklenmesiyle müracaatlarını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru yapacak adaylar için bu ilan Resmi Gazete üzerinden yayınlandıktan 10 gün içerisinde müracaatlarını gerçekleştire bileceklerdir.

Başvuru Şartları

657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıma, Türk Ceza Kanunu’nun 53. Maddesinde belirtilen suçlarından mahkûm olmama, 2020 KPSS sınavına girmiş olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma, Erkek adaylar için Askerlik ile ilişiğinin bulunmaması şartlar aranmaktadır.

Başvuru kılavuzu.

Dicle Üniversitesi 5500 TL Maaş 99 Memur Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın