Dicle Üniversitesi Sınavsız 65 Sağlık Personeli Alıyor

Dicle Üniversitesi Sınavsız 65 Sağlık Personeli Alıyor
Dicle Üniversitesi Sınavsız 65 Sağlık Personeli Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır İli Dicle Üniversitesi yaptığı açıklamada alınacak 65 personelin 52 Hemşire, 1 Eczacı, 1 Diyetisyen, 1 Fizyoterapist, 2 Laborant, 1 Ebe, 2 Diğer Sağlık Personeli (Embriyolog) ve 5 Sağlık Teknikeri olarak Üniversite hastanelerinde görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda aranan genel nitelikler

657 Sayılı Devlet Memurlar Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlara haiz olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Ön lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı olmak, Hali hazırda başka bir sağlık kurumunda çalışmıyor olmak ve Vardiyalı sistemde çalışmaya engel hali bulunmamak şartları aranmaktadır.

Hemşire için aranan şartlar

Yükseköğretim kurumlarının hemşirelik Lisans bölümünden mezun olmak ve 2018 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Sağlık Teknikeri için aranan şartlar 

Yükseköğretim kurumlarının Ön lisans Tıbbi Görüntüleme bölümlerinden mezun olmak ve 2018 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Eczacı için aranan şartlar 

Eczacılık fakültesi mezunu olmak şartı aranmaktadır.

Fizyoterapist için aranan şartlar

Yükseköğretim kurumlarının Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon lisans programından mezun olmak şartı aranmaktadır.

Diğer Sağlık Personeli için aranan şartlar (Embriyolog)

Lisans mezunu olup Embriyolog sertifikasına sahip olmak veya tüp bebek merkezinde en az 5 yıl embriyolog olarak çalışmış olmak şartları aranmaktadır.

Diyetisyen için aranan şartlar 

Yükseköğretim kurumlarının Beslenme ve Diyetetik lisans programından mezun olmak ve 2018 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Laborant için aranan şartlar

Yükseköğretim kurumlarının Tıbbi Laboratuvar ön lisans bölümlerinden mezun olmak ve 2018 yılı KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Ebe için aranan şartlar 

Yükseköğretim kurumlarının Ebelik bölümünden mezun olmak ve 2018 yılı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli

Adaylar Dicle Üniversitesinin resmi internet adresinde ilan edilecek olan online başvuru sistemine ait bağlantıdaki Başvuru Formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak, istenilen belgelerin de eklenmesiyle birlikte elektronik ortamdan gönderilecektir. 

Adayların şahsen veya posta yolu ile yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylardan istenen belgeler

Başvuru Formu, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Diploma veya Geçici mezuniyet belgesi (barkotlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir), Lisans mezunları için 2018 KPSS(P3) ve ön lisans mezunları için 2018 KPSS (P93) sınav sonuç belgesi, Lisans Programından mezuniyet derece belgesi – transkript 100’ lük sistem (Eczacı İçin) istenmektedir.

Başvuruların değerlendirilmesi sonuçların açıklanması

İlgili 2018 KPSS (B) puan sıralaması ile sözleşme yapmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 10 (On) İş günü içerisinde üniversite internet adresinden ilan edilecektir.

Daha detaylı bilgiye ve başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Dicle Üniversitesi Sınavsız 65 Sağlık Personeli Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın