Edirne Belediyesi KPSS Şartı 12 İtfaiye Eri Alımı İlanı

Edirne Belediyesi KPSS Şartı 12 İtfaiye Eri Alımı İlanı
Edirne Belediyesi KPSS Şartı 12 İtfaiye Eri Alımı İlanı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak şartları ile boş kadrolara açıktan atama yoluyla 12 İtfaiye Eri alınacaktır.

Adaylar Aranan Genel Şartlar

Türk vatandaşı olma, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak şartları aranmaktadır.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olma, boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında 10 kilogramdan fazla fark olmama, 30 yaşından gün almamış olma, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma, kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olma Özel Şartları Aranmaktadır.

Başvuru Şekli

Adaylar Edirne Belediyesi Resmi İnternet adresinde bulunan “Başvuru Formunu indirerek doldurup mesai bitimine kadar istenilen belgeler ile birlikte, Baba Demirtaş Mah. Çubukçular Hamam Sok. No:17 Daire: 2 Merkez/EDİRNE adresinde bulunan Belediye Sağlık İşleri Birimi tarafından boy ve kilo ölçümü yapıldıktan sonra,

Baba Demirtaş Mah. Çubukçular Hamam Sok. No: 11Merkez/EDİRNE adresinde bulunan Edirne Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat ederek başvurularını yapacaklardır.

Başvuru Tarihleri

İlana başvuru yapacak adaylar için başvurular 17 Mayıs 2021 tarihinde başlayacak olup en geç başvurular 18 Mayıs 2021 tarihinde sona erecektir.

İlan metni.

Edirne Belediyesi KPSS Şartı 12 İtfaiye Eri Alımı İlanı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın