Edirne DSİ XI. Bölge Engelli Personel Alımı İŞKUR’da

Edirne DSİ XI. Bölge Engelli Personel Alımı İŞKUR’da
Edirne DSİ XI. Bölge Engelli Personel Alımı İŞKUR’da
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edirne DSİ XI. Bölge Müdürlüğü tarafından İŞKUR’da yayımlanan ilana göre alınacak 1 Personelin Puantör olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru yeri, şekli ve zamanı

Adaylar için son başvuru tarihi 21 Aralık 2020’dir. Adaylar başvurularını İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilirler. 

Ayrıca; hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Adaylar için kura çekimi 25 Aralık 2020 tarihinde 11:00 – 12:00 saatleri arasında DSİ 11 Bölge Müdürlüğü İstasyon Mah. Fatih Sultan Mehmet Sokak No.1 Edirne Adresinde yapılacaktır.

Puantör için aranan nitelikler (1 Personel Sadece Engelli olan başvurabilir)

En az Lise ve dengi en fazla Lisans mezunu olmak, 18 – 35 yaş arasında olmak (21 Aralık 2002 – 17 Aralık 1985), Edirne merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak ve Engelli durum bildirir raporuna sahip olmak şartları aranmaktadır.
 
Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00005811218’dir.

Peki Puantör Kimdir Ve Ne İş Yapar:

Puantör çalışanların takibini yapan kişidir. İş yerlerinde personellerin işe giriş ve işten çıkış saatleri, çalışanların iş yerinden (mazeretli-mazeretsiz) ayrılmalarını, ziyaretçilerini, personellerin çalışma saatleri ve fazla mesailerini inceler ve bunu puantaja işler. Ay sonlarında bu puantajları işverene rapor halinde sunar. Sunulan bu rapor personellerin performanslarının ölçülmesinde ve fazla mesailerin hesaplanmasında kullanılır.

Edirne DSİ XI. Bölge Engelli Personel Alımı İŞKUR’da

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın