Edirne Keşan Belediye Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı Duyuruldu

Edirne Keşan Belediye Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı Duyuruldu
Edirne Keşan Belediye Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı Duyuruldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başvuru yöntemi:

Edirne Keşan belediye başkanlığı 3 adet sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Bu sözleşmeli personellerin kadro dağılımı bir adet inşaat mühendisi, bir adet mimar ve yine bir adet peyzaj mimarı kadrolarından oluşmaktadır. Başvuruların 15 eylüle kadar edirne keşan belediye başkanlığına yapılması gerekmektedir. Adaylar ilan edilen kadroların gerektirdiği lisans eğitimine haiz olmaları ve iş tecrübelerinin bulunması gerekmektedir. Başvurular belediye insan kaynaklarına şahsen yapılacaktır.

Başvuru için gereken genel durumlar:

Başvurularda gereken genel durumların başında adayların 657 sayılı devlet memurları kanununun hükümlerine uygun olmaları gelmektedir. Bununla birlikte başvuruda bulunacak adayların görevlerini sürekli yapmalarına engel olabilecek sağlık durumlarının olmaması gerekmektedir. Yine başvuruda bulunacak erkek adaylar için askerlik durumlarının olmaması ve ya askerliğini yapmış ya da askerliği ertelenmiş olması istenmektedir.

Başvuru için gereken özel durumlar:

Başvuruda bulunacak adaylardan ilanda belirtilen inşaat mühendisi, mimar ve peyzaj mimarı kadroları için 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin inşaat mühendisliği, mimarlık ve peyzaj mimarlığı  bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir. Yine başvuruda bulunacak adaylarda meslekleri ile ilgili en az iki yıllık iş tecrübesi aranmaktadır. Bununla birlikte başvuru için ikamet durumu da sorgulanmaktadır. Başvuracak adayların Edirne Keşan ilçesinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. Adaylarda en az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olamaları da aranmaktadır.

Başvuru için gereken belgeler:

Edirne Keşan belediye başkanlığı 3 adet sözleşmeli personel ilanına başvuruda bulunacak adaylardan başvuru sırasında nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma ve mezuniyet durumunun belgelenmesi, erkek adaylardan askerlik ile ilgili durumu için yazılı olarak beyan alınması, en az B sınıfı sürücü belgesi fotokopisi, adayların görevlerini sürekli yapmalarına engel durumlarının olmadığına dair yazılı olarak beyan alınması, üç adet son altı ayda çekilmiş olan vesikalık fotoğraf ve hangi kadro başvurusunda bulunduklarına dair dilekçe örneği istenmektedir. Edirne Keşan belediye başkanlığı ilanıdır.

Başvuru kılavuzu

Edirne Keşan Belediye Başkanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın