Ege İhracatçı Birlikleri 4 İdari Memur Alıyor

Ege İhracatçı Birlikleri 4 İdari Memur Alıyor
Ege İhracatçı Birlikleri 4 İdari Memur Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege İhracatçı Birlikleri yaptığı açıklamada alınacak 4 personelin İdari Memur olarak görevlendirileceği belirtti.

Adaylarda aranan genel şartlar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerlik görevini yapmış, erteletmiş veya muaf olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, 4 yıllık üniversitelerin belirtilen bölümlerinden mezun olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak ( 1 Ocak 1986 sonrası), Affa uğramış olsalar bile belirli suçlardan hükümlü bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir engeli bulunmamak, TİM ve İhracatçı Birliklerinden veya daha önce çalıştıkları iş yerlerinden 4857 sayılı İş Kanununun 25’inci maddesinin birinci fıkrasının (2) numaralı bendinde belirtilen nedenlerle sözleşmesi feshedilmiş olmamak, 2018 ve 2019 KPSS sınavından KPSSP1 ve KPSSP44 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuruda istenen belgeler

Kurum internet sitesinden temin edilecek İş talep formu, T.C. Kimlik numarası yazılı beyanı (Nüfus Cüzdan fotokopisi üzerine “doğruluğunu beyan ederim” ibaresinin yazılarak imzalanması), İki adet vesikalık fotoğraf, Öğrenim Diploması veya mezuniyet belgesinin (yurt dışındaki üniversitelerden mezun olan adaylar için denklik belgesi ile birlikte) fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesi, Güncel Özgeçmiş (CV) istenmektedir.

Başvuru şekli ve zamanı

Başvurular yukarda istenen belgeler ile Ege İhracatçı Birlikleri adresine en geç 19 Haziran 2020 tarihi saat 17:00’ye kadar şahsen, posta yoluyla veya ik@eib.org.tr adresine yapılacaktır.

Sınava kabul edilecek adayların listesi, sınav tarihi ve yeri kurum internet adresinden duyurulacak adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Başvuru kılavuzu.

Ege İhracatçı Birlikleri 4 İdari Memur Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın