Enerji piyasası kurumu kadrolu memur alımı

Enerji piyasası kurumu kadrolu memur alımı
Enerji piyasası kurumu kadrolu memur alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji piyasası düzenleme kurumu memur alımı başvuru şartları

1.    Enerji piyasası düzenleme kurumu 47 kadrolu memur alımı kapsamında 2 (iki) adet Mütercim Tercüman, 17 (on yedi) adet Mühendis, 1 (bir) adet Kütüphaneci, 2 (iki) adet Çözümleyici, 14 (on dört) adet Yönetim Görevlisi, 5 (beş) adet İletişim Görevlisi, 4 (dört) adet Şoför ve 2 (iki) adet Teknisyen olmak üzere toplam 47 (kırk yedi) kadro için giriş sınavı yapılacaktır.

2.    Mütercim-Tercümanlık (İngilizce), Filoloji (İngilizce), Mütercimlik (İngilizce), Tercümanlık (İngilizce) veya Çeviribilim (İngilizce) programından mezun olmak ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

3.    Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavından (İNGİLİZCE) (YDS)’den en az (B) düzeyinde puan almış olmak veya Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen buna denk puana sahip olmak ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

4.    Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, programlarının birinden mezun olmak ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

5.    Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği, programlarının birinden mezun olmak ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

6.    Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik, Kütüphanecilik, Kütüphanecilik ve Bilgi Çalışmaları, programlarının birinden mezun olmak ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

Enerji piyasası düzenleme kurumu personel alımı başvuru bilgileri

•    Başvurular 11.02.2022 tarihinde son bulacaktır.

•    Başvuru aşağıda yazılı olan internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

Enerji piyasası kurumu kadrolu memur alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın