Erciyes Üniversitesi En Az Lise Mezunu 73 Kamu Personeli Alımı Yapacak!

Erciyes Üniversitesi En Az Lise Mezunu 73 Kamu Personeli Alımı Yapacak!
Erciyes Üniversitesi En Az Lise Mezunu 73 Kamu Personeli Alımı Yapacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciyes Üniversitesi En Az Lise Mezunu 73 Kamu Personeli Alımı

Kamu Üniversitesi olan ve Kayseri’de eğitim öğretim hizmeti yanında bünyesinde bulundurduğu Üniversite hastanesi ile sağlık hizmeti veren Kayseri Erciyes Üniversitesi en az lise mezunu 73 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu.

KPSS ve taban puan şartı ;

Alım duyurusuna göre adaylardan 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, lisans düzeyi için KPSSP3, önlisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 türünde geçerli en az altmış (60) puanı bulunması şartı aranıyor. Ayrıca adayların KPSS puanının, başvurduğu pozisyonun KPSS puan türüne uygun olması gerekmektedir.

Başvuru şekli ve zamanı ;

Adaylar başvurularını 17 Şubat – 3 Mart 2022 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı üzerinden “Erciyes Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden yapabilecekler.

Kadro dağılımı ;

  • Hemşire (Lisans) 35 Kişi
  • Hemşire (Ortaöğretim) 7 Kişi
  • Sağlık Teknikeri (Önlisans) 10 Kişi
  • Güvenlik Görevlisi (Lise) 21 Kişi

Adaylardan istenen genel şartlar ;

1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48/A maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

3. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

4. Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak.

5. KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

6. Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan öğrenim düzeyinden mezun olmak, başvurunun son günü itibariyle aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

7. 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, lisans düzeyi için KPSSP3, önlisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 türünde geçerli en az altmış (60) puanı bulunmak. Adayların KPSS puanının, başvurduğu pozisyonun KPSS puan türüne uygun olması gerekmektedir.

8. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

9. Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması.

10. Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 6’ncı maddesi gereği “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birinin taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

11. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işyerinde çalışmaya mani hali olmamak.

12.İlan edilen tüm kadrolar için müracaat edecek adaylarda 17/02/2022 tarihi itibarıyla 30 (otuz) yaşını bitirmemiş olmak şartı aranacaktır.

Başvuruların değerlendirilmesi ;

Başvurusu kabul edilenlerden, yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2020 KPSS (B) grubunun ilgili puan türünde en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere yapılacak sıralama esas alınmak suretiyle ilan edilen unvanların nitelik kodlu pozisyon adedi kadar asıl ve asıl aday sayısının 3 (Üç) katı kadar yedek aday belirlenecektir.

Erciyes Üniversitesi En Az Lise Mezunu 73 Kamu Personeli Alımı ilanın detayları için TIKLAYIN

Erciyes Üniversitesi En Az Lise Mezunu 73 Kamu Personeli Alımı Yapacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın