Erciyes Üniversitesi Yüksek Maaş İle Daimi Sağlık Personeli Alacak

Erciyes Üniversitesi Yüksek Maaş İle Daimi Sağlık Personeli Alacak
Erciyes Üniversitesi Yüksek Maaş İle Daimi Sağlık Personeli Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erciyes Üniversitesi yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek farklı farklı unvanlarda 20 adet sağlık personeli alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adaylar için maaş olarak yüksek maaş olduğu fakat maaşın ne kadar olduğu belirtilmedi.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için alımı yapılacak unvan olarak 16 adet Hemşire ve 4 adet sağlık teknikeri alımı gerçekleştirilecek.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

Başvuracak adaylarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen Şartları taşımak, T.C vatandaşı olma, Bu Kanunun 40. maddesindeki yaş şartlarını taşımak, Bu Kanunun 41. maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile belirli suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma, Erkek adayların askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya zihinsel engelinin bulunmaması şartları aranmaktadır.

Bu şartlara ek olarak Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma, Lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Vardiyalı çalışmaya engel durumunun olmaması, çok tehlikeli işyerinde çalışmaya mani hali olmama şartları aranmaktadır.

Başvurular Nasıl Olacak

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar Bu ilan Resmi gazete yayınlandıktan 15 gün sonraya kadar başvuru yapıla bilecektir.

İlana başvurular posta yolu ile veya şahsen yapılacaktır.

4-B İş Talep Formu Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı web sayfasından temin edilecektir. Şahsen yapılacak başvurular Üniversitenin Rektörlüğü Genel Evrak Birimine yapılacak olup, istenilen belgeler eksiksiz olarak teslim edilecektir.

Duyuru metni.

Erciyes Üniversitesi Yüksek Maaş İle Daimi Sağlık Personeli Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın