Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 60 Kamu Personeli Alımı Yapacak!

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 60 Kamu Personeli Alımı Yapacak!
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 60 Kamu Personeli Alımı Yapacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 60 kamu personeli alımı gerçekleştireceğini son dakika olarak açıkladı. Onlarca farklı kadroda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 60 sözleşmeli personel alımı ilanı detayları bu haberimizde.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak yazılı sınav sonucu aşağıda başvuru şartları belirtilen 60 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Aşağıdaki tabloda ilan nitelikleri ve diğer açıklamalar bulunan programcı pozisyonu için sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranlar arasından yapılacak sıralamaya göre KPSS puanı en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere sözleşmeli personel pozisyonunun 10 (on) katı aday yazılı giriş sınavına alınacaktır.

erzincan-binali-yildirim-universitesi-60-personel-alimi.jpgerzincan-binali-yildirim-universitesi-60-personel-alimi-001.jpgerzincan-binali-yildirim-universitesi-60-personel-alimi-002.jpgerzincan-binali-yildirim-universitesi-60-personel-alimi-003.jpgerzincan-binali-yildirim-universitesi-60-personel-alimi-004.jpg

Sıralamada son sırada aynı puana sahip birden fazla adayın bulunması halinde, bu kişilerin tamamı sınava kabul edilir. Sınava alınacak adayların listesi Üniversitenin internet sayfasında (https://ebyu.edu.tr/tr/) ilan edilecektir.

Başvuru Başlangıç Tarihi 11.02.2022

Son Başvuru Tarihi 28.02.2022 (Mesai Bitimi)

Ön Değerlendirme Sonuç İlan Tarihi 15.03.2022

Sonuçların İlan Edileceği İnternet Adresi https://ebyu.edu.tr/

Üniversite zorunlu hallerde başvuru takviminde değişiklik yapma hakkı ile gerekli durumlarda ilanın her aşamasında iptal hakkına sahiptir. İlanın herhangi bir aşamasında yapılacak olan değişiklik Üniversite web sayfasında yayımlanacak olup, bu hususta ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Kılavuz ve Kontenjan İçin Tıklayınız.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 60 Kamu Personeli Alımı Yapacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın