Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 43 Sözleşmeli Personel Alıyor

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 43 Sözleşmeli Personel Alıyor
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 43 Sözleşmeli Personel Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 Nisan 2021 Resmi Gazete ilanları yayımlandı. Kamu kurum ve kuruluşları kapsamında yer alan istihdam duyuruları kapsamında sözleşmeli personel alımı duyurusu bugün itibari ile duyurulurken; adayların bilgisine başvuru şartları ve detaylar sunuldu.

Eskişehir İş İlanları

İlgili kamu personeli alım ilanlarına başvuru yapan adayların görev yapma hakkı kazanması ile birlikte; Eskişehir iş ilanları dahilinde Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü onayı ile üniversite hastanesinde hizmet verecekleri beyan edildi.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri 

Toplamda 43 kişilik alım yapılacak olup; adayların Hemşire alımı, Diğer Sağlık Personeli alımı ve Sağlık Teknikeri alımları kapsamında görev yapacakları ilan edilmektedir. Hemşire alımı için 30 ve ayrıca 6 kişilik alımlar ile toplamda 36 kişilik alım yapılacağı ilan edilmiş olup; 4 Diğer Sağlık Personeli ve 3 Sağlık Teknikeri alımı yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Adayların KPSS B grubu puanlarına sahip olmaları gerekmektedir. KPSS P3 ve KPSS P94 ile Hemşire alımı yapılacak olup; diğer alımlar ise KPSS P93 ile yapılacaktır.

Yükseköğretim Kurumlarının Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak ile 30; Ortaöğretim Kurumlarının Hemşirelik Alanı mezunu olmak şartı ile 6 Hemşire alınacaktır. 

Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar Teknikerliği veya Tıbbi Laboratuvar Önlisans Programı/Bölümü mezunu olmak şartı ile 4 Sağlık Personeli ve ayrıca Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği Önlisans mezunu olmak şartı ile de 3 Tekniker alımı yapılacaktır.

Başvuru Süreci

19 Nisan 2021 itibari ile başlayan süreç 15 gün süre ile devam edecektir. Başvurular üniversite resmi internet adresi üzerinden online yapılacaktır.

İlan metni.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 43 Sözleşmeli Personel Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın