Esnek Çalışma Saatlerine Uyumlu Kamu Memur Alımı

Esnek Çalışma Saatlerine Uyumlu Kamu Memur Alımı
Esnek Çalışma Saatlerine Uyumlu Kamu Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel memur alımı kapsamında açıklanmış olan KPSS şartsız personel alımı için başvuru gerçekleştirecek vatandaşların bilgisayar programcılığı bölümü mezunu olmaları gerekiyor.

 KAMU ÖNLİSANS MEZUNU MEMUR ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

•    Bilgi işlem memuru alımı son başvuru tarihi 17.10.2021 olarak açıklandı.

•    önlisans Bilgisayar bölümü mezunu personel alımı için başvurular aşağıda bulunan İBB kariyer sitesi üzerinden yapılacaktır.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

sondakika-memur-alimi.jpg

 

BELEDİYE MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Kamu personel alımı için başvuracak kişilerin en az bilgisayar programcılığı mezunu olmaları ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

2.    İstanbul iş ilanları için çalışmak isteyenlerin takım çalışmasına yatkın olmaları, B sınıfı ehliyete sahip olmaları, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve Windows, Linux işletim sistemleri hakkında bilgili olması gerekiyor.

3.    Güncel personel alımları için bütün vatandaşların sorumluluk alabilen, soap kullanımına hakim ve VMware kullanmasını bilmeleri ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

4.    Belediye işçi alımı için gerekli başvuruları yapacak olan şahısların system center service manager kullanımı hakkında tecrübeli olmaları, SCSM veri tabanı tablolarını ve ilişkilerini bilmeleri ayrıca herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

5.    İleri seviye MySQL, Oracle bilgisine sahip olmaları, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve SAP yetki ve rol bakımı yapmış ayrıca profile object ilişkisini yürütebiliyor olmak.

 

Esnek Çalışma Saatlerine Uyumlu Kamu Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın