Fırat Kalkınma Ajansı 6 Kamu Personeli Alımı Açıklandı

Fırat Kalkınma Ajansı 6 Kamu Personeli Alımı Açıklandı
Fırat Kalkınma Ajansı 6 Kamu Personeli Alımı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından yapılan açıklamada alınacak 6 personelin 1 Hukuk Müşaviri, 3 Uzman ve 2 Destek Personeli olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar için başvurular; 18 Ocak 2021 tarihinde sabah 08:00’da başlayıp 15 Şubat 2021 tarihinde gece saat 23:59’da sona erecektir. 

Başvurular kurum internet adresi üzerinden yapılacaktır. (Online)

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmişse muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut en az 1 (bir) yıl süre ile ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Devamlı olarak görev yapmasına engel olabilecek, akıl hastalığı bulunmamak, şartları aranmaktadır.

Fırat Kalkınma Ajansı’nın merkezi Malatya İli olup, Ajansın faaliyet alanlarını Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli illeri oluşturmaktadır. Sınavda başarılı olanlar, Ajans Genel Sekreterliği’nin uygun göreceği bu illerin birinde çalışmayı kabul edeceklerdir. (Hukuk Müşaviri Olarak Görevlendirilecek Uzman Personel Ajansın Merkez Hizmet Binasının bulunduğu Malatya ilinde görevlendirilecektir.) 

Başvuru kılavuzu.

Fırat Kalkınma Ajansı 6 Kamu Personeli Alımı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın