Fırat Üniversitesi Sözleşmeli 362 Sağlık Personeli Alımı

Fırat Üniversitesi Sözleşmeli 362 Sağlık Personeli Alımı
Fırat Üniversitesi Sözleşmeli 362 Sağlık Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı bilgisi yer aldı.

İlanda 224 Lisans mezunu Hemşire,  14 Lisans mezunu Ebe, 26 Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik bölümü mezunu hemşire, 42 Ön Lisans mezunu Sağlık Teknikeri, 14 Ön Lisans mezunu laborant, 10 Ön Lisans Mezunu Röntgen Teknisyeni, 5 Eczalık Fakültesi mezunu Eczacı, 5 Lisans mezunu Fizyoterapist, 3 Lisans mezunu Psikolog, 1 Lisans mezunu Diyetisyen, 5 Lisans mezunu Biyolog, 2 Lisans mezunu Fizyoterapist ve 10 kişi Ön Lisans mezunu Diğer Sağlık Personeli olmak üzere toplam 362 sözleşmeli sağlık personeli alımının ayrıntıları yer alıyor.

Başvuru Şartları

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü 362 sözleşmeli personel alımı için gerekli başvuru şartları arasında;

Sınav tarihi itibari ile en az 18 yaşını tamamlamış olma, 2018 yılı KPSS girmiş olma, Lisans mezunları için KPSSP3, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Orta Öğretim mezunları için KPSSP94 türünden puan sahibi olma, Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması, Aranılan nitelikler bölümünde belirtilen öğretim düzeyinden mezun olma ve gerekli özel şartları taşıma yer alıyor.

Eczacı Pozisyonu İçin Başvuru Şartı

Eczacı pozisyonuna başvuracak adaylarda Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca KPSS puan şartı aranmıyor. Aday sayısının Pozisyon sayısından fazla olması durumunda bu pozisyon için sözlü sınav yapılacak olup, bu sözlü sınava diploma ve yabancı dil puanı ortalaması 75 puan ve üzerinde olan adaylar çağırılacaktır.

Başvuru Şekli ve Zamanı

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü 362 sözleşmeli personel alımı başvuru tarihi 28 Temmuz ile 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşiyor. Adayların başvurularını Başvurular http://personelilan.firat.edu.tr/ internet adresi üzerinden online olarak yapmaları gerekiyor. Şahsen ya da posta ile yapılan başvuruların işleme konulmayacağı bilgisi ilanda yer alıyor. Adaylar ilgili pozisyonlardan sadece birine başvuru yapma hakkına sahip olup farklı pozisyonlara başvuru yapanların tüm başvuruları iptal ediliyor.

Başvuru kılavuzu.

Fırat Üniversitesi Sözleşmeli 362 Sağlık Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın