Gazi üniversitesi 200 Tane İşçi Ve Sağlık Personeli Alımı Yapacak

Gazi üniversitesi 200 Tane İşçi Ve Sağlık Personeli Alımı Yapacak
Gazi üniversitesi 200 Tane İşçi Ve Sağlık Personeli Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversite işçi alımı kapsamı için yayınlanmış olan sağlık personeli alımı için başvuru yapacak kişilerin Üniversite Hastanelerinin Tıbbi Viroloji Laboratuvarlarında 2 yıl çalışmış olması ve Belgelemek kaydı ile Hastanelerin Tıbbi Patoloji Laboratuvarlarında en az 2 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak gerekiyor.

Hastanelerin İmmünoloji Laboratuvarlarında en az 2 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmaları ve Hastanelerin Biyokimya Laboratuvarlarında en az 2 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Gazi üniversitesi kamu personel alımı son başvuru tarihi 4.11.2021 olarak bildirildi.

İş başvurusu yapacak olan bütün vatandaşların http://personelilan.gazi.edu.tr/ adresinden üye girişi yaparak başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

 

saglik-personel-alim.jpg

 

HASTANE İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu sağlık personeli alımı ilanları kapsamında yayınlanmış olan bilgilerde açıklanan ilan için başvurmak isteyen kişilerin kamu hak ve hukuklarından mahrum olmama zorunluluğu bulunmakta.

Gazi üniversitesi 200 Tane İşçi Ve Sağlık Personeli Alımı için yayınlanmış bulunan iş ilanlarına başvurmaya istekli şahısların suçlarından affedilmiş olsalar bile ülkenin güvenliğine karşı suç işlememiş olmak zorunluluğu var.

Gazi üniversitesi bünyesinde çalıştırılmak üzere hemşire alımı, sağlık teknikeri alımı ve laborant alımı için ilan edilmiş olan duyurulara başvurmak isteyen bütün şahısların alım işlemi yapılacak unvanlar için aranmakta olan nitelikleri karşılaması gerekmekte.

Üniversite işçi alımı kapsamı için yayınlanmış olan sağlık personeli alımı için başvuru yapacak kişilerin duyurulmuş olan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

Başvuru yapacak kişilerin Üniversite Hastanelerinin Tıbbi Viroloji Laboratuvarlarında 2 yıl çalışmış olması ve Personel ilanına başvuru işleminde bulunacak olan insanların gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

Hastane personel alımı için başvuracakların İmmünoloji Laboratuvarlarında en az 2 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmaları ve resmi iş duyurusuna başvuru gerçekleştirecek insanların faaliyetlerini sürekli olarak yürütmelerine engel olabilecek bir sağlık sorunlarının bulunmaması zorunludur.

Gazi üniversitesi 200 Tane İşçi Ve Sağlık Personeli Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın