Gelir İdaresi 13 Şehirde Kadrolu 750 Kişi Memur Alımı İlanları Yayınladı

Gelir İdaresi 13 Şehirde Kadrolu 750 Kişi Memur Alımı İlanları Yayınladı
Gelir İdaresi 13 Şehirde Kadrolu 750 Kişi Memur Alımı İlanları Yayınladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayınlanmış olan kamu memur alımı ilanları için iş başvurusu yapacak olan adayların başvuru sırasında öncelik sırasına göre en fazla 5 ili tercih edebilecekler ve tercih edilmiş olan şehirlerden hangi ilin yazılı sınavına gireceği, KPSS puanı göz önünde bulundurularak yapılan başarı sıralamasına göre karar verilecektir.

ALIM YAPILAN ŞEHİRLER

Ankara

Antalya

Bursa

Diyarbakır

Erzurum

Gaziantep

Hatay

İstanbul

İzmir

Kocaeli

Mersin

Şanlıurfa

Tekirdağ

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI MEMUR ALIMI BİLGİLERİ

Resmi olarak yayınlanmış alımlar için başvurular, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü başlayıp, 24 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 17.30’da sona erecektir.

Bütün bay ve bayan adayların başvuru işlemleri için http://sinav.gib.gov.tr adresinde bulunmuş olan Online Sınav Sistemine kayıt yapılarak, sistem içerisinde yer almış olan sınav başvuru formunu elektronik olarak doldurmaları suretiyle gerçekleştirilecektir.

 

gelir-idaresi-baskanligi-gib-personel-memur-alimi.jpg

 

750 KAMU PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

GİB personel alımı için başvuru yapacak olan kişilerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile bunların denkliği yetkili organlarca kabul edilen dört yıllık fakültelerden mezun olması gerekiyor.

Kamu kurumu personel alımları kapsamında başvuru yapacak vatandaşların herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması, 01.01.2021 tarihi itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olması ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımaları gerekiyor.

Gelir uzman yardımcısı alımı için başvuru yapacak olan şahısların herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve ÖSYM 2020 ve 2021 yılları içerisinde yapılmış olan KPSS (A) P48 türünden 70 ve üzeri puan almış olmaları gerekiyor.

Gelir İdaresi 13 Şehirde Kadrolu 750 Kişi Memur Alımı İlanları Yayınladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın