Gençlik Spor Bakanlığı 350 Yeni Kamu Personeli Alımı – 13 Eylül Son

Gençlik Spor Bakanlığı 350 Yeni Kamu Personeli Alımı - 13 Eylül Son
Gençlik Spor Bakanlığı 350 Yeni Kamu Personeli Alımı - 13 Eylül Son
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik Spor Bakanlığı 350 yeni memur alımı yapacak. İŞKUR üzerinden paylaşılan ilana göre Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine 350 adet memurnin alınacağı belirtildi. Başvuru yapacaklar için müracaat koşulları, müracaat biçimi ve ilana ilişkin tüm ayrıntılar haberimizde.

Başvuru yapacak adaylar için aranan şartlar arasında KPSS puan şartının olmadığı belirtildi. Spor uzmanı ve antrenör alımı yapılacağı açıklandı.

Başvuru yapacaklar için genel ve özel şartlar

Başvuru yapacak kişilerin herhangi bir yüz kızartıcı suçtan hüküm giymemiş olması ve kamusal haklarından mahrum olan adayların ilana müracaat yapamayacağı belirtildi.

Adaylar için ilave olarak 18 yaşından büyük, 60 yaşından küçük adaylar ve sosyal güvenlik kurumların herhangi birinden emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olma koşulları aranıyor.

Başvuruda adaylar için full time çalışmasına engel halinin bulunmaması, olimpiyat ya da paralimpik veya deaflimpik oyunlarında sporcu olarak çalışabilme, en az 15 defa milli sporcu olma ve en az 7 kere global müsabakalarda milli takım antrenörü olma aranan şartlar arasında.

Başvuru Şekli ve Yeri

Başvuruda bulunacaklar için müracaatlar 31 Ağustos 2021 tarihi itibari ile alınmaya başlayacak olup en geç başvurular 13 Eylül 2021 tarihinde sona erecektir. Başvurular https://isealimkariyerkapisi.Cbiko.Gov.Tr web adresi üzerinden yalnızca online olarak yapılabilecektir.

Başvuru kılavuzu Tıkla

Gençlik Spor Bakanlığı 350 Yeni Kamu Personeli Alımı – 13 Eylül Son

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın