Göç idaresi başkanlığı kamu memur alımı

Göç idaresi başkanlığı kamu memur alımı
Göç idaresi başkanlığı kamu memur alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göç idaresi başkanlığı kamu memur alımı ile birlikte il göç uzmanlığı yönetmeliği hükümleri uyarınca giriş sınavı ile il göç uzman yardımcısı alınacaktır.

Göç idaresi başkanlığı lisans mezunu memur alımı başvuru şartları

1.    2020 veya 2021 Kamu Personeli Seçme Sınavlarından (KPSS) KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP41 puan türlerinden herhangi birinden 70 (yetmiş) ve üzeri puan almış olmak ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

2.    01 Ocak 2022 tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış (01.01.1987 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilir) olmak ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

3.    Sınavı kazananlardan gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınav sonuçları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacaktır ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

4.    En az 4 yıllık eğitim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından birini bitirmiş olmak ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

5.    Giriş Sınavı sonuçları her adayın kendi sonucunu görebileceği şekilde Başkanlığın (www.goc.gov.tr) internet adresinden duyurulacaktır ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

6.    Giriş sınavında başarılı olmak için yazılı ve sözlü sınavların her bir aşamasından en az yetmiş (70) puan alınması zorunludur ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

İçişleri Bakanlığına bağlı Göç İdaresi personel alımı başvuru bilgileri

•    Son başvuru tarihi 09 Ocak 2022 olarak açıklanmıştır.

•    Yazılı sınav Göç İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’ne yaptırılacaktır. Sözlü sınav ise Göç İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

•    Giriş Sınavının yazılı bölümü 13 Şubat 2022 (Pazar günü) tarihinde Ankara’da yapılacaktır. Sınav, sabah saat 10.00’da başlayacaktır. Sınavın süresi 120 dakikadır.

•    Başvurular aşağıda bulunan link üstünden gerçekleştirilecektir.

Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız

Başvuru Kılavuzunu İncelemek İçin Tıklayınız

Göç idaresi başkanlığı iletişim bilgileri

Adres : Göç İdaresi Başkanlığı Çamlıca Mahallesi 122. Sokak No:4 06370 Yenimahalle/ANKARA

Tel : 0312 422 08 27-29

Faks : 0312 422 09 00

Göç idaresi başkanlığı kamu memur alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın