Güncel Sağlık Bakanlığı Personel Alımı İlanları

Güncel Sağlık Bakanlığı Personel Alımı İlanları
Güncel Sağlık Bakanlığı Personel Alımı İlanları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Sağlık Bilgi Sistemleri alımı için son başvuru tarihi 26.11.2021 olarak bildirildi.

Bütün başvuru yapacak olan adaylar https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirilecek ve şahsen ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

 

saglik-bakanligi-personel.jpg

 

SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İlanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular kabul edilmeyecek ve bütün adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor.

Adaylar sözleşmeli bilişim personeli pozisyonlarından sadece birisini seçebilirler ve başvuru sahiplerinin herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması gerekiyor.

Bütün kişilerin analitik düşünce ve hızlı problem çözme yeteneğine sahip olmaları, Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

Sağlık bakanlığı kamu personel alımları için başvuru yapacakların disiplinli ve gelişime açık olması, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

SINAV YERİ, TARİHİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ

Sözlü ve uygulamalı mülakat 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecektir ve sözlü ve uygulamalı mülakattan 70 puan ve üzeri puan alanlar başarılı sayılacaktır.

Başarılı sayılanlardan en yüksek puanlıdan başlamak koşuluyla sınav başarı sırası oluşturulacaktır.

Sözlü ve uygulamalı mülakat 13/12/2021 – 17/12/2021 tarihleri arasında Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı 6001. Cad. No:9 Bilkent Çankaya/Ankara adresinde bulunan Sağlık Bakanlığı Merkez Binasında yapılacaktır.

Güncel Sağlık Bakanlığı Personel Alımı İlanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın