Günlük 108 TL Maaş İle İŞKUR Personel Alıyor

Günlük 108 TL Maaş İle İŞKUR Personel Alıyor
Günlük 108 TL Maaş İle İŞKUR Personel Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

01 Ocak 2021 tarihinden itibaren 15 yaşını tamamlamış ve 50 yaşını geçmemiş olan yaş gruplarına günlük 108 tl maaş ile İŞKUR üzerinden istihdam fırsatı verildi.

Başvuru Bilgisi

Adayların daha önce (İŞKUR sisteminde geçerli olacak şekilde) hiçbir iş’ de çalışmamış olma, 01 Ocak 2021 tarihinden itibaren 15 yaşını tamamlamış olma, 50 yaşını geçmemiş olma, işverenin birinci veya ikinci dereceden kan bağı veya eşi olmama, programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmama, uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırmamış olma, İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olma şartları ile personel aranıyor.

Adaylarda aranan şartlar, Unvan, İstihdam İli Son başvuru tarihi

Bolu: Bolu Merkezi ilçesinde ikamet ediyor olma şartları ile Konfeksiyon İşçisi alımı yapacağı belirtildi. Başvuru yapacak adaylar en geç 1 Şubat 2021 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar için 992917 kurs numarası.

Bolu: Bolu Merkezi ilçesinde ikamet ediyor olma şartları ile Cam Mamul İşlemecisi İşçisi alımı yapacağı belirtildi. Başvuru yapacak adaylar en geç 1 Şubat 2021 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar için 992922 kurs ilan numarası.

Konya: Konya merkez ilçesinde ikamet ediyor olma şartlarıyla Satış Elemanı alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylar en geç 31 Ocak 2021 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Başvuru yapmak isteyen adaylar için 990204 Kurs ilan numarası.

Kırklareli: Kırklareli ili Pınarhisar ilçesinde ikamet etme şartları ile 1 Şubat 2021 tarihine kadar Konfeksiyon işçisi alım yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar için 995535 Kurs ilan numarası.

Diyarbakır: Diyarbakır ili Bağlar ilçesinde ikamet etme şartları ile 28 Ocak 2021 tarihine kadar geçerli olacak şekilde büro memuru alım yapılacaktır.  Başvuru yapmak isteyen adaylar için 995054 Kurs ilan numarası.

Mardin: Mardin ilinin Midyat İlçesinde ikamet etme şartı ile 1 Şubat 2021 tarihine kadar geçerli olacak şekilde Dikiş makinacısı alım yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar için 995342 Kurs ilan numarası.

Bolu: Bolu Merkezi ilçesinde ikamet ediyor olma şartları ile konfeksiyon İşçisi alımı yapacağı belirtildi. Başvuru yapacak adaylar en geç 1 Şubat 2021 tarihinde sona erecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar için 994005 kurs ilan numarası.

Başvuru yapmak isteyen adaylar belirtilen kurs ilan numaralarını giriş yaptıktan sonra başvuru ekranı tıkladıktan sonra numarayı aratıp direk başvuru yapabileceklerdir.

Günlük 108 TL Maaş İle İŞKUR Personel Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın