Hacettepe Üniversitesi En Az İlköğretim Mezun 60 Sürekli İşçi Alıyor

Hacettepe Üniversitesi En Az İlköğretim Mezun 60 Sürekli İşçi Alıyor
Hacettepe Üniversitesi En Az İlköğretim Mezun 60 Sürekli İşçi Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hacettepe Üniversitesi İŞKUR’da yaptığı açıklamada alınacak 60 personelin 10 Güvenlik Görevlisi, 13 Temizlik Görevlisi ve 37 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı olarak Üniversite hastanelerinde görevlendirileceğini belirtti.

Adaylarda aranan genel nitelikler

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak. 2. 20 yaşını tamamlamış olmak, Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel sağlık sorunu olmamak, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında işçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 17 inci maddesi gereğince yapılacak sınavda başarılı olmak ve Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak şartları aranmaktadır.

Güvenlik görevlisi için aranan şartlar

En az ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak, Silahsız Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/Belgesine sahip olmak (Belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak), En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (Devriye gezilmesi için zaruridir), Başvurunun son günü itibariyle 20 yaşını tamamlamış 35 yaşını doldurmamış olmak, Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Üniversite Hastanesinde iç ve dış mekan da vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak ve Ankara il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Temizlik görevlisi için aranan şartlar

En az ilköğretim mezunu olmak, Başvurunun son günü itibariyle 20 yaşını tamamlamış 40 yaşını doldurmamış olmak, Temizlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Üniversite Hastanesinde iç ve dış mekan da vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak ve Ankara il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için aranan şartlar

Ortaöğretim Kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı hizmetleri dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak, Başvurunun son günü itibariyle 20 yaşını tamamlamış 35 yaşını doldurmamış olmak, Hasta ve yaşlı bakımı işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Üniversite Hastanesinde iç ve dış mekan da vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak ve Ankara il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için son başvuru tarihi 29 Haziran 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 8 Temmuz 2020 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Adaylar için sözlü mülakat 14 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00’te Hacettepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR başvuru numaraları 00005548431, 00005548629 ve 00005548736’dır.

Hacettepe Üniversitesi En Az İlköğretim Mezun 60 Sürekli İşçi Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın