İki kurum KPSS şartsız kamu personeli alımı Başvuru Detayları

İki kurum KPSS şartsız kamu personeli alımı Başvuru Detayları
İki kurum KPSS şartsız kamu personeli alımı Başvuru Detayları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İki kurum KPSS şartsız kamu personeli alımı Başvuru Detayları

İki kamu kurumu KPSS şartsız kamu personeli alımı ilanları yayınlanarak başvuru kabul etmektedir. Alımı üniversite ve öğretmenevi tarafından 24 Eylül 2021 bitimine kadar nasıl yapılacak.

İki Kamu Kurumu KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı Duyurusu

Başvuru yapacaklar için ilan numarası sunulmuştur.

Giresun Üniversitesi bünyesine İŞKUR üzerinden başvurularla 6 kişi en az ilkokul mezun kamu personeli alımı yapılacak. Alınacak personeller Üniversitenin il ve ilçelerdeki Meslek Yüksekokullarında kaloriferci olarak görevlendirilecekler. Alınacak kişiler belirli süreli olarak çalıştırılacaklar.

İŞKUR iş ilanları ile alınacak kaloriferci personel adaylarının en az ilkokul mezunu olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, kamusal haklardan yoksun bırakılmamış olmaları, mesleğini yapmasına engel sağlık sorunu olmaması, askerliğini yapmış olması, adayların sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gibi genel şartları bulunmaktadır.

Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksekokuluna 1 kişi kamu personel alımı için İŞKUR iş ilan numarası 00006290194 olarak duyuruldu. Espiye Meslek Yüksekokuluna 1 kişi personel alımı için İŞKUR iş ilan numarası 00006290169 olarak yayınlandı. Eynesil Kamil Nalbant Meslek Yüksekokuluna alımı yapılacak 1 kişi için İŞKUR iş ilan numarası 00006290235 olarak yayınlandı.

Şebinkarahisar Yerleşkesi bünyesine 2 kamu personeli alımı için İŞKUR iş ilan numarası 00006290244 olarak yayınlandı. Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksekokuluna alınacak 1 kişi personel adaylarının başvurularını yapabilmeleri için İŞKUR ilan numarası 00006290298 olarak yayınlandı.

Öğretmenevi ilanları Başvurusu

Karaman Öğretmenevi personel alımı genel şartları şöyle sunuldu.

Gereken belgelere sahip ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurular İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden garson alımı için 00006290589, resepsiyon görevlisi için 0000629049 ve temizlik görevlisi için 00006290347 iş ilan numaraları üzerinden yapılacaktır. Başvurular 24 Eylül 2021 tarihinde sona erecektir.

İki kurum KPSS şartsız kamu personeli alımı Başvuru Detayları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın