İŞ Garantili Aylık 3250 TL 5 Şehir Kursiyer Alınıyor

İŞ Garantili Aylık 3250 TL 5 Şehir Kursiyer Alınıyor
İŞ Garantili Aylık 3250 TL 5 Şehir Kursiyer Alınıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR’un internet sayfasında yer alan duyurularda, İstanbul, Batman, Şanlıurfa, Kocaeli ve Bolu il ve ilçelerinde iş başı eğitim programı kapsamında ve kursiyerlerine iş garantisi vermek suretiyle yeni kursiyerler alınacağını belirtti.

Kursa katılmak isteyen adayların hangi özelliklere sahip olması gerekmektedir

15 yaşını tamamlamış olmaları, İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları, İşverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmamaları, Herhangi bir yerden emekli olmamaları, Programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan ve kursun ilgilisi olan işverenin çalışanı olmamaları, Program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olmamaları ve İş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmaları gerekmektedir.

Hangi İlde Hangi Kurslar Açılmıştır

İstanbul İli Tuzla İlçesinde açılan Metal Mamuller Montaj İşçisi programına katılmak isteyen kursiyerler için başvurular 14 Şubat 2021 tarihinde sona ermektedir.

Kursiyerler için İŞKUR başvuru numarası 1001548’dir.

Batman İli Merkezde açılan Dokuma Konfeksiyon Makineci programına katılmak isteyen kursiyerler için başvurular 15 Şubat 2021 tarihinde sona ermektedir.

Kursiyerler için İŞKUR başvuru numarası 1001544’tür.

Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesinde açılan Erkek Üst Giysileri Dikim Elemanı programına katılmak isteyen kursiyerler için başvurular 16 Şubat 2021 tarihinde sona ermektedir.

Kursiyerler için İŞKUR başvuru numarası 1001478’tir.

Kocaeli İli Başiskele İlçesinde açılan Makine Mühendisi programına katılmak isteyen kursiyerler için başvurular 18 Şubat 2021 tarihinde sona ermektedir.

Kursiyerler için İŞKUR başvuru numarası 1001460’tır.

Bolu İli Merkezde açılan Metal Pres Makinesi Operatörü programına katılmak isteyen kursiyerler için başvurular 22 Şubat 2021 tarihinde sona ermektedir.

Kursiyerler için İŞKUR başvuru numarası 1000395’tir.

İstanbul İli Tuzla İlçesinde açılan Boya Yıkama Makinesi Operatörü (Kumaş) programına katılmak isteyen kursiyerler için başvurular 1 Mart 2021 tarihinde sona ermektedir.

Kursiyerler için İŞKUR başvuru numarası 997126’dır.

İŞ Garantili Aylık 3250 TL 5 Şehir Kursiyer Alınıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın