İskenderun Üniversitesi 5 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor

İskenderun Üniversitesi 5 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor
İskenderun Üniversitesi 5 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İskenderun Teknik Üniversitesi tarafından İŞKUR’da yapılan açıklamaya göre alınacak 5 personelin Güvenlik Görevlisi, Elektrikçi ve İnşaat İşçisi olarak sürekli işçi kadrosunda üniversite bünyesinde görevlendirileceği belirtildi.

Adaylarda aranan nitelikler

Adayların 24 saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve dış mekanda çalışmasına engel durumunun olmaması, Adayların başvurunun son günü itibariyle duyuruda yer alan meslek kollarına uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara haiz olması ve Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak) şartları aranmaktadır.

Güvenlik Görevlisi için aranan şartlar (2 Erkek 1 Bayan personel)

En az İlköğretim mezunu olmak, Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına, Belgesine sahip olmak, Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, Bunun yanında 5188 sayılı kanunda belirtilen sağlık şartlarına haiz olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. (Devriye gezilmesi için zaruridir) ve Hatay il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Elektrikçi için aranan şartlar 

En az İlköğretim mezunu olmak, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilmiş ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen kurumlardan alınmış olan Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak veya alanında Ustalık Belgesine sahip olmak, 5 (Beş) yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. (Sosyal Güvenlik Kurumu Hizmet Dökümü veya bonservis ile belgelemek), Üniversitenin tüm işyerlerinde iç ve dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmadığını belgelemek ve Hatay il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

İnşaat İşçisi için aranan şartlar 

En az İlköğretim mezunu olmak, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından akredite edilmiş ve Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilen kurumlardan alınmış olan İnşaat İşçisi Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak, Üniversitenin tüm işyerlerinde iç ve dış mekânda çalışmaya sağlık yönünden herhangi bir engeli bulunmadığını belgelemek ve Hatay il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, İkametgah Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir), Adli Sicil Belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.), Erkek adaylar için Askerlik belgesi (Karekodlu veya barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir.), Güvenlik Görevlisi olarak başvuru yapan adaylardan temel eğitim belgesi ve Özel güvenlik kimlik kartı.(5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun 14’üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimin başarıyla tamamlamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak) (Özel güvenlik kimlik kartının belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak.)istenmektedir.

Başvuru şekli ve zamanı

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar 19 Haziran 2020 – 23 Haziran 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresinden elektronik (online) olarak başvuru yapabilirler.

Adaylar için son başvuru tarihi 23 Haziran 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 7 Temmuz 2020 tarihinde 12:00 – 13:00 saatleri arasında İskenderun Teknik Üniversitesi Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı Konferans Salonunda yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR ilan numaraları 00005544634, 00005544577, 00005544658 ve 00005545002’dir.

İskenderun Üniversitesi 5 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın