İŞKUR Belediyeye En Az İlköğretim 3 İşçi Alımı

İŞKUR Belediyeye En Az İlköğretim 3 İşçi Alımı
İŞKUR Belediyeye En Az İlköğretim 3 İşçi Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden Yozgat  Sorgun Belediyesinin yayınlamış olduğu ilana göre geçici nitelikte 3 işçi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Bilgisi

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden Başvurularını gerçekleştire bileceklerdir. Adaylar Açık iş ilanları bölümüne ilan numaralarını girerek başvuru bilgilerini oradan öğrene bileceklerdir.
Adaylarda aranan şartlar, Unvan ve Alım Adeti

Hayvan Bakıcısı: Başvuru yapmak isteyen adaylar ortaöğretim(Lise ve dengi) okullardan mezun olma, 18 yaşını tamamlamış olma, Yozgat il sınırları içerisinde ikamet ediyo olma şartları ile 1 kişi alımı yapılacak olup,  Başvuru yapmak isteyen adaylar için İŞKUR ilan numarası 00005858578. (NOT:  ilana Kişisel Durumu Eski Hükümlü veya TMY olanlar başvurabilir.)

Kamyon Şoförü: En az ilköğretim mezunu olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, Yozgat il sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartlarıyla 1 kişi alınacak olup, Başvuru yapmak isteyen adaylar için İŞKUR ilan numarası 00005858471.

Kanal Ve Izgara İşçisi: Başvuru yapmak isteyen adaylar ortaöğretim(Lise ve dengi) okullardan mezun olma, 18 yaşını tamamlamış olma, Yozgat il sınırları içerisinde ikamet ediyo olma şartları ile 1 kişi alımı yapılacak olup, Başvuru yapmak isteyen adaylar için İŞKUR ilan numarası 00005858498.

İŞKUR Belediyeye En Az İlköğretim 3 İşçi Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın