İŞKUR MEK 20 Şehir Personel Alımı İlanları Başvuru Ekranı

İŞKUR MEK 20 Şehir Personel Alımı İlanları Başvuru Ekranı
İŞKUR MEK 20 Şehir Personel Alımı İlanları Başvuru Ekranı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR MEK 20 Şehir Kamu Personeli Alımı Duyurusu

Kamu kurumlarında iş arayanlar için 20 farklı şehirde mesleki eğitim kursları personellerin alınacağı açıklandı. MEK eleman alımı müracaat adresi sayfa sonunda link biçiminde sunuldu. Başvuru yapacaklar için haberimizi hazırladık.

Başvuru Şartları

Kuruma kayıtlı işsiz olmak, 15 yaşını tamamlamış olmak, mesleğin gereklerine uygun olarak belirlenen özel koşullara sahip olmak, kurumca aynı meslekte düzenlenen kursu tamamlamamış olmak koşulları ile işe alım yapılacaktır.

Ek olarak adaylarda iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden yararlanmak, emekli olmamak, kurslara katılmama yönünde yaptırım uygulanmıyor olmak koşulları aranmaktadır.

Belirtilen koşulları ve müracaatta istenen belgeleri yerine getiren adaylar yayımlanan illerdeki MEK kurslarına müracaat yapa bileceklerdir.

Alımı Yapılacak Şehir Listesi

Başvuruda bulunacaklar için alımlar Yozgat, Batman, Siirt, Muş, Elazığ, Samsun, İzmir, Denizli, Sinop ve Kahramanmaraş illerine yapılacaktır.

Dişer şehirler ise Malatya, Mardin, Edirne, Zonguldak, Van, Aydın, Sivas, Hatay illerine alım yapılacaktır. Toplamda 20 şehir personel alımları gerçekleştirilecektir.

Ödenecek Tutarlar

2 ve 5 yaş arası çocuklar için 400 TL bakım desteği verilecektir. Geleneksel meslek dalları için ise 35 TL mecburi ödeme ve geriye kalan 0-15 yaş grubu çocuklar için 110 TL mecburi gider verilecektir.

Başvuru Şekli ve Yeri

Başvurular yalnızca aşağıda verilen link adresi üzerinden online bir biçimde yapıla bilecek olup adaylarda müracaatların alınacağı herhangi bir ilin şube müdürlüğüne de müracaatlar yapıla bilecektir. Başka türlü müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru Adresi: https://esube.Iskur.Gov.Tr/Kurs/KursOnAir.Aspx?ProgramTur=1

İŞKUR MEK 20 Şehir Personel Alımı İlanları Başvuru Ekranı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın