İŞKUR Üzerinden Belediye Başkanlığı 74 İşçi Alımı

İŞKUR Üzerinden Belediye Başkanlığı 74 İşçi Alımı
İŞKUR Üzerinden Belediye Başkanlığı 74 İşçi Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Karabağlar Belediyesinin yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 farklı unvanda 74 Geçici Kadroda işçi alımı yapılacak.

Başvuru Bilgisi

Başvuru yapmak isteyen adaylar 5 Şubat 2021 tarihine kadar en geç İŞKUR üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Başvuru yapacak adaylar için Her unvana ait olan İŞKUR ilan numarası ile İŞKUR üzerinden yapabileceklerdi.

Adaylarda aranan şartlar, Unvan ve Kontenjan Sayısı

Beden İşçisi: T.C vatandaşı olma, Affa uğramış olsa bile Belirli suçlardan ceza almamış olma, Herhangi Bir SGK kurumundan Emeklilik veya yaşlılık almıyor olma, En az 18 yaşını tamamlamış olma, En fazla 35 yaşını tamamlamamış olma, En İlköğretim mezunu olma, Karabağlar İlçe içerisinde ikamet ediyor olma şartlarıyla 62 Beden işçisi alımı yapılacak.

Başvuru yapacak adaylar için 00005860389 İŞKUR ilan Numarası.

Kamyon Şoförü: T.C vatandaşı olma, Affa uğramış olsa bile Belirli suçlardan ceza almamış olma, Herhangi Bir SGK kurumundan Emeklilik veya yaşlılık almıyor olma, En az 18 yaşını tamamlamış olma, En fazla 35 yaşını tamamlamamış olma, En İlköğretim mezunu olma, Karabağlar İlçe içerisinde ikamet ediyor olma, en az C-E sınıfı ehliyet olma, Adayların SRC4 ve Psikoteknik belgeleri bulunması şartları işle 11 Kamyon Şoförü alımı yapılacaktır.

Başvuru yapacak adaylar için 00005860685 İŞKUR ilan Numarası.

Kepçe Operatörü: T.C vatandaşı olma, Affa uğramış olsa bile Belirli suçlardan ceza almamış olma, Herhangi Bir SGK kurumundan Emeklilik veya yaşlılık almıyor olma, En az 18 yaşını tamamlamış olma, En fazla 35 yaşını tamamlamamış olma, En İlköğretim mezunu olma, Karabağlar İlçe içerisinde ikamet ediyor olma, Adayların G sınıfı ehliyeti olması gerekmektedir, Adayların en az 2 yıl mesleki deneyim süresi olması Şartları ile 1 Kepçe operatörü alımı yapılacak.

Başvuru yapacak adaylar için 00005860841 İŞKUR ilan Numarası.

İŞKUR Üzerinden Belediye Başkanlığı 74 İşçi Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın