İŞKUR Üzerinden En Az İlkokul SYDV 6 Temizlik İşçisi Alımı Yapacak

İŞKUR Üzerinden En Az İlkokul SYDV 6 Temizlik İşçisi Alımı Yapacak
İŞKUR Üzerinden En Az İlkokul SYDV 6 Temizlik İşçisi Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Niksar İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının yayınlamış olduğu ilana göre Vakıf bünyesinde istihdam edilmek üzere 5 bayan 1 bay temizlik işçisi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şekli Ve Yeri

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar Bengiler Mahallesi Cahit kulebi caddesi no:1 Niksar İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına şahsen veya posta yolu ile müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir. Şahsen veya posta yolu dışında yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir.

Adaylar Başvurularını 22 Şubat 2021 Tarihi ile 23 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirebileceklerdir. Başvurular şahsen veya posta yolu ile yapılacağı için mesai saatleri içerisinde başvurular gerçekleştirilecektir.

Adaylarda Aranan Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, En az ilkokul mezunu olma, Medeni haklarını kullanabilen, 18 Yaşını tamamlamış olma, Askerlik İle ilişiği bulunmama, 50 Yaşını tamamlamamış olma, Kamusal haklarından mahrum olmama, Türk ceza kanunun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış olma veya mahkûm olmamış olma,  Adli ve idari soruşturma sonucunun olumlu olması, herhangi bir işte SİGORTALI çalışmıyor olma, Niksar İlçe merkezinde içerisinde ikamet ediyor olma şartlar ile 6 temizlik işçisi alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuruda İstenilen Belgeler

Nüfus Cüzdanı Önlü arkalı fotokopisi, Vukuatlı Nüfus kayıt örneği, 2 Adet vesikalık fotoğraf, Adli sicl belgesi, Diploma, sertifika veya mezuniyet belgesi ve askerlik durum belgesi belgeleri istenilmektedir.

Başvuru yapacak adaylar başvuru kılavuzunu inceleyebilirler.

Başvuru kılavuzu.

İŞKUR Üzerinden En Az İlkokul SYDV 6 Temizlik İşçisi Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın