İŞKUR Üzerinden Sulama Birliği 8 Personel Alımı

İŞKUR Üzerinden Sulama Birliği 8 Personel Alımı
İŞKUR Üzerinden Sulama Birliği 8 Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sulama birliği İŞKUR üzerinden 8 çiftçi ve teknisyen alımı yapılacak. Bursa İznik Ova köyleri Sulama Birliği tarafından İŞKUR üzerinden yayımlanan ilana göre alınacak 8 personel alımı yapacak.

Başvuru Bilgisi

Başvuru yapacak adaylar 1 Şubat 2021 tarihine kadar İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir.

Adaylarda aranan şartlar Ve Kontenjan Bilgileri

Elektrik Teknisyeni: Meslek lisesi elektrik bölüm mezunu olma, 18 yaşını tamamlamış olma, 49 Yaşını doldurmamış olma, En az 3 yıl boyunca tecrübeye sahip olma şartlarıyla 3 personel alımı yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adaylar tüm bilgileri öğrenmek için İŞKUR ilan numarasını 00005856633 İŞKUR üzerinden açarak öğrenebilirler.

Çiftçi: A2 Sürücü belgesine sahip olma, En az ilkokul Mezunu, 18 Yaşını tamamlamış 49 yaşını geçmemiş olma, En az 3 yıllık bir tecrübeye sahip olma şartlarıyla 5 personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru yapmak isteyen adaylar tüm bilgileri öğrenmek için İŞKUR ilan numarasını 00005856529 İŞKUR üzerinden açarak öğrenebilirler.

İŞKUR Üzerinden Sulama Birliği 8 Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın