İSPER AŞ Kuruluşuna 7564 TL Maaş İle Kamu Personel Alımı

İSPER AŞ Kuruluşuna 7564 TL Maaş İle Kamu Personel Alımı
İSPER AŞ Kuruluşuna 7564 TL Maaş İle Kamu Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul belediyesi personel alımı ilanları için başvuru yapmak isteyen kişilerin üniversitelerin şehir ve bölge planlama lisans programlarından mezun olmaları gerekmektedir.

İSPER AŞ. KAMU PERSONEL ALIMI

İstanbul personel yönetimi iş ilanları için son başvuru tarihi 9.11.2021 olarak açıklanmıştır.

Bütün bay ve bayan adayların aşağıda yazılı belediyeye ait internet sitesi üzerinden iş başvurusu gerçekleştirmeleri gerekiyor.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

isper-memur-alimi.jpg

 

İSTANBUL BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

İstanbul iş ilanları kapsamı içinde çalışmak isteyen adayların ulaşım planlama ve projelerinde deneyim sahibi olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, tercihen ulaşım, ulaştırma üzerine yüksek lisans yapmış olmaları ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

İSPER kurumu bünyesinde çalışmak amacı ile başvuru yapacak olan vatandaşların ulaşım projeleri üzerine çalışacak, bu alanda yaratıcı çalışmalar yapabilecek ilgiye sahip olması, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve Autocad, Arcgis, Netcad gibi bilgisayar programlarını iyi derecede kullanabilmesi gerekiyor.

Belediye işçi alımı genelinde açıklanmış olan alım ilanları için başvuru düzenlemek isteyenlerin emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olması ve ulaşım süreçlerinin içinde aktif olarak içinde yer alabilmesi gerekiyor.

Şehir plancısı alımı için başvurmak isteyen kişilerin şehir içi ulaşım yollarında bilgi sahibi olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması, sorumluluk sahibi olmaları ayrıca iş birliği ve ekip çalışmasına yatkın olmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

İSPER AŞ Kuruluşuna 7564 TL Maaş İle Kamu Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın