İstanbul Belediyesi Kamu İşçi Alımı Yapacak

İstanbul Belediyesi Kamu İşçi Alımı Yapacak
İstanbul Belediyesi Kamu İşçi Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul belediyesi iş başvurusu işlemlerinde bulunmak isteyenlerin başkanlık tarafından bildirilmiş olan şartları taşıması gerekiyor.

İSTANBUL BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI

•    Teknik işçi alımı için son başvuru tarihi 30.11.2021 olarak bildirildi.

•    Aşağıda belirtilen resmi kurum sitesi üzerinden adayların başvuru gerçekleştirilmesi gerekmekte.

https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

 

teknisyen-alimi.webp

 

ELEKTRONİK HABERLEŞME KURUMU PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    İstanbul belediyesi işçi alımı ilanları için başvuru yapmak isteyenlerin açık ve kapalı sahalarda gerekli şekilde çalışabilmeli, askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.

2.    Güncel iş ilanları için görev almak isteyenlerin elektronik haberleşme altyapı çalışmaları hakkında deneyimli olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, işin yapıldığı bölgede işe başlama ve iş bitimi sonrasında gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasını sağlamalı ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

3.    Kamu personel alımı için başvuru yapacakların işin bitiminden sonra tüm ekipmanların toplanması ve kontrollerinin yapılmasını sağlamalı, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve yüklenici firmaları kontrol edebilmeli.

4.    İBB ilanları için çalışmak isteyenlerin analizler gerçekleştirerek üst yönetime iyileştirme öneriler sunabilmeli, kamusal haklardan mahrum olunmaması, altyapı imalatı yapılacak sistemi ilgili talimata göre yaptırabilmeli ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

5.    Tüm adayların imalat yapılacak güzergahın keşif çalışmalarını gerçekleştirmesi, sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları, faaliyetler kapsamında yürütülen çalışmaların planlanması ve yürütülmesi ve devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması gerekiyor.

İstanbul Belediyesi Kamu İşçi Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın