İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamu Personeli Alımı Duyurusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamu Personeli Alımı Duyurusu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamu Personeli Alımı Duyurusu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanlıkları ve Kamu kurumları bünyesine Nisan ayı personel alımları kapsamında ilanlar yayınlanmaya ve personel alımı yapılmaya başlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesine 4 Farklı unvanda personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar 1 Elektrik mühendisi, 1 Adet mimar, 1 şehir plancısı ve 1 Şoför alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Nasıl başvuru Yapabilirim

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar Başvuru kılavuzunda yer alan “İBB Kariyer” sayfasından başvurularını İnternet ortamında yapacaklardır. Online dışında yapılacak olan Şahsen veya posta yolu ile başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Tarihleri

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular Bu gün Saat 08.00 da başlamış olup 2 Nisan 2021 tarihinde saat 23.59 da sona erecektir.

Adaylarda Aranan Şartlar

Elektrik Mühendisi: Şantiye Tecrübesine sahip olma, En az 3 yıllık deneyimli olma, 25 yaşını tamamlamış olma, Autocad Programına hâkim olma, sözleşmeler ve geçici/Kesin kabul süreçlerinde deneyimli olma ve 35 Yaşından gün almamış olma şartları ile 1 adet Elektrik mühendisi alımı gerçekleştirilecektir.

Mimar: Autocad ve diğer Bilgisayar destekli tasarım programlarını kullana bilme ve Ulusal yönetmeliklere, İmar mevzuatına, Sözleşme ve teknik şartnamelere hakim olma şartları ile 1 mimar alımı yapılacaktır.

Şehir Plancısı: Autocad ve diğer Bilgisayar destekli tasarım programlarını kullana bilme ve Ulusal yönetmeliklere, İmar mevzuatına, Sözleşme ve teknik şartnamelere hakim olma şartları ile 1 Şehir Plancısı alımı yapılacaktır.

Şoför: En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma, SRC ve psikoteknik belgesine sahip olma ve en az lise mezunu olma (Tercihen) şartları ile 1 şoför alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru kılavuzu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamu Personeli Alımı Duyurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın