İstanbul Üniversitesi 20 Bin TL Maaş Personel Alımları

İstanbul Üniversitesi 20 Bin TL Maaş Personel Alımları
İstanbul Üniversitesi 20 Bin TL Maaş Personel Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Yayınlanan ilana göre İstanbul Üniversitesi Tarafından yayınlanan ilana göre Boş kontenjanlara Ortalama 20 Bin TL Maaş ile 9 sözleşmeli bilişim personeli alınacak.

Müracaat Şekli Ve Adresi

Başvurular Başvuru kılavuzunda yer alana internet adresi üzerinden Online Olarak Elektronik ortamda gerçekleştirile bilecektir.

Başvuru Tarihleri

Müracaatlar 29 Haziran yani bu gün itibari ile alınmaya başlayacak olup en geç müracaatlar 12 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirile bilecektir.

Başvuruda Aranan Şartlar

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartlara sahip olma, dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olma, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip olma, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgeleme, İyi derecede İngilizce bilmek şartları aranmaktadır.

İlan metni.

İstanbul Üniversitesi 20 Bin TL Maaş Personel Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın