İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Daimi İşçi Alacak

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Daimi İşçi Alacak
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Daimi İşçi Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa’ nın İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere daimi işçi alımı gerçekleştirileceği açıklandı.

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvanlar 5 Hayvan bakıcısı ve 9 adet Hasta ve Yaşlı bakım elemanı alımı gerçekleştirilecek.

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

3 Kişilik Kadro İçin Hayvan Bakıcısı: en az ortaöğretim (lise ve dengi) en fazla ön lisans veterinerlik meslek yüksekokulu mezunu olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, deney hayvanları bakımı, beslenmesi ve temizliğinde çalışmayı kabul etmek şartları aranmaktadır.

1 Kişilik Kadro İçin Hayvan Bakıcısı: en az ortaöğretim (lise ve dengi) en fazla önlisans veterinerlik meslek yüksekokulu mezunu olmak 45 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, en az b sınıfı ehliyet sahibi olmak, büyükbaş ve küçükbaş hayvan bakımı ile acil durumlarda kesim konusunda tecrübeli olmak, kesimhaneye hayvan sevki konusunda tecrübeli olmak, hijyen sertifikasına sahip olmak ve belgelemek, iş sağlığı ve güvenliği konusunda sertifika sahibi olmak ve belgelemek şartları aranmaktadır.

Hasta Ve Yaşlı Bakım Elemanı: en az ortaöğretim (lise ve dengi) en fazla ön lisans veterinerlik meslek yüksekokulu mezunu olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, deney hayvanları bakımı, beslenmesi ve temizliğinde çalışmayı kabul etmek şartları aranmaktadır.

Başvuru Şekli:

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar İŞKUR üzerinden T.C kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra iş ilanları kısmından başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru yapacak adaylar için başvurular bu gün başlamış olup 9 Nisan 2021 tarihinde sona erecektir.

İlan metni.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Daimi İşçi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın