İzmir Büyükşehir Belediyesi 45 Kamu personeli alımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi 45 Kamu personeli alımı
İzmir Büyükşehir Belediyesi 45 Kamu personeli alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir İZENERJİ ve İZELMAN kurumlarının yayınlamış oldukları ilanlara göre farklı farklı unvanlarda   kurumların bünyesine istihdam edilmek üzere 45 personel alımı ilanı yayınlandı.

Başvuru bilgisi

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru kılavuzlarını inceleyerek bütün gerekli bilgileri oradan öğrenebilirler.

Alımı yapılacak unvanlar ise 7 büro personeli, bir çağır operatörü, üç biyosidal ürün uygulayıcı, iki dağıtım personeli,  2 Eğitmen,  bir elektrik teknisyeni, bir gassale,  bir iklimlendirme teknisyeni, Bir ısıtma ve iklimlendirme teknikeri 1 kaloriferci, bir kapı kontrol görevlisi, bir  kontör görevlisi, bir makine teknikeri, bir park bahçe elemanı, bir psikolojik danışman, bir sayaç okuma personeli, Bir süpürge işçisi, bir şoför, 4 temiz personel, bir tür muavini, bir  vasıflı  işçi, bir Sağlık teknikeri, bir veteriner ve sağlık teknikeri  izenerji için alımı yapılacak unvanlar bu şekilde olduğu belirtildi.

Alımı yapılacak unvanlar bir biyolog,  3 mimar, bir Kimyager,  2 ziraat mühendisi, bir jeoloji mühendisi bir elektrik elektronik mühendisi, bir makine mühendisi, izelman için alımı yapılacak unvanlar Iğdır.

Adaylarda aranan genel şartlar

Başvuru yapacak adaylar T.C. vatandaşı olma,  18 yaşını tamamlamış olma, komutan haklarından mahrum olmamış olma, TCK’nın 53 maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma, askerlik ile ilişiği bulunmamak, izmir il sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

Başvuru Kılavuzu(İzelman).

İzmir Büyükşehir Belediyesi 45 Kamu personeli alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın