İzmir Büyükşehir Belediyesi 92 Kamu İşçisi Alıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi 92 Kamu İşçisi Alıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi 92 Kamu İşçisi Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ödenmiş Belediyesi Başkanlığının İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilana göre Başkanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 nitelikte 92 adet işçi alıcan. Alımı yapılacak unvanlar 91 Adet Beden işçisi ve 1 adet At Antrenörü olmak üzere 2 farklı unvanda toplamda 92 adet işçi alımı yapılacak.

Başvuru şekli Ve Yeri

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar için 26 Nisan 2021 tarihinde başlayacak olup en geç başvurular 28 Nisan 2021 tarihinde yapıla bilecektir. Adaylar başvurularını mesai saatleri içerisinde gerçekleştirecek olup Kuvvetli Mahallesi Manyası Caddesi No: 202 Ödemiş/İZMİR Belediyesi Personel LTD. adresine şahsen yapıla bilecektir.

Başvurularını şahsen yapmak istemeyen adaylar ise Başvuru kılavuzunda yer alan İnternet adresi üzerinden istenilen belgelerin iletilmesi ile yapılacaktır.

Adaylarda Aranan Şartlar

En az 6 ayı boyunca Ödemiş İlçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma, At Antrenörlüğüne başvuru yapacak adaylar için Üniversitelerin Atçılık ve At antrenörlüğü bölümlerinden mezun olma ve affa uğramış dahi olsa devletin güvenliğine karşı suçlardan mahkûm olmamı şartları aranmaktadır.

İlan metni.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 92 Kamu İşçisi Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın