İzmir İZDOĞA 18 Kamu Personeli Alımı Yapacak

İzmir İZDOĞA 18 Kamu Personeli Alımı Yapacak
İzmir İZDOĞA 18 Kamu Personeli Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir İZDOĞA personel alımı yapacak. 9 unvanda 18 personel alımı yapılacak.

Başvuru Bilgisi

Başvurular 25 ocak 2021 tarihinde başlamış olup 27 ocak 2021 tarihine kadar sürecektir. Başvuru yapacak adaylar en geç 27 ocak 2021 mesai saatleri bitimine kadar kurumun internet adresine yapılacaktır.

Alımı Yapılacak unvanlar, Şartlar ve Alım Adeti

Şoför: Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydı bulunmaması, en az ortaokul mezunu olma şartlarıyla 2 personel alımı yapılacak.

Elektrik Elektronik Teknisyeni: Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydı bulunmaması, ilgili bölümden mezun olma şartlarıyla 2 personel alımı yapılacak.

Vasıfsız İşçi: Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydı bulunmaması, en az ilkokul mezunu olma şartlarıyla 7 personel alımı yapılacak.

Boya Ustası: Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydı bulunmaması, en az ortaokul mezunu olma şartlarıyla 1 personel alımı yapılacak.

Kepçe Operatörü: Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydı bulunmaması, en az ilkokul mezunu olma şartlarıyla 1 personel alımı yapılacak.

Torna Tesviye Teknisyeni: Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydı bulunmaması, İlgili bölümden mezun olmak şartlarıyla 1 personel alımı yapılacak.

Çağrı Operatörü: Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydı bulunmaması, en az Lise mezunu olma şartlarıyla 1 personel alımı yapılacak.

İnşaat Ustası: Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydı bulunmaması, en az ilkokul mezunu olma şartlarıyla 3 personel alımı yapılacak.

Büro Personeli(Engelli):  Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydı bulunmaması, en az ortaokul mezun olma şartlarıyla 1 personel alımı yapılacak.

Başvuru Kılavuzu.

Başvuru Kılavuzu(Engelli).

İzmir İZDOĞA 18 Kamu Personeli Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın