İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 6 Sözleşmeli Personel Alımı

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 6 Sözleşmeli Personel Alımı
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 6 Sözleşmeli Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Katip çelebi Üniversitesinin yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 farklı unvanda 7 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda KPSS 70 Puanı da istenildi.

Başvuru Nasıl Yapılacak

Başvuru yapmak isteyen adaylar 9 Şubat 2021 tarihi ile 9 Mart 2021 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir.

Adaylar başvuru kılavuzunda belirtilen adrese Başvuru için gerekli belgeler yüklendikten sonra “Başvuruyu Tamamla” butonunu kullanarak başvuru işlemi tamamlayacaklardır.

Adaylarda Genel aranan şartlar

T.C vatandaşı olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, askerlik ile ilişiği bulunmama, Kamusal haklarından mahrum olmayan, medeni haklarını kullanabilen, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak şartları aranmaktadır.

Adaylarda Aranan Özel Şatlar

Başvuru yapacak adaylar Başvuru kılavuzunda başvuru yapmak istediği unvanın özel şartlarına başvuru kılavuzundan ulaşabileceklerdir. Çalışmak isteyen adaylar için alımı yapılacak unvanlar; Kıdemli yazılımcı 1 kişi, Tecrübeli yazılımcı 2 kişi, Yazlım geliştirici 2 kişi, Tecrübe sistem yöneticisi 1 kişi olarak belirtildi.

Başvuru Kılavuzu.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi 6 Sözleşmeli Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın