Jandarma 1640 Astsubay Alımları Başvuru Son Günleri

Jandarma 1640 Astsubay Alımları Başvuru Son Günleri
Jandarma 1640 Astsubay Alımları Başvuru Son Günleri
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma Genel Komutanlığı kamu personeli alımı yapacağını ilan etti.  Kurumun Yayınlamış olduğu ilana göre kurum bünyesine 1640 personel alımı gerçekleştirilecektir.

Adaylarda Aranan Genel Şartlar

T.C vatandaşı olma, Yurtdışın da üniversitelerde mezun olanların Denklik belgesi,  alımı yapılacak unvanlar için gereken bölümlerden mezun olma, 27 Yaşını tamamlamış olma, 32 yaşını geçmemiş olma, Silah taşımaya ve silahlı Görev yapmaya engel hukuki bir problemin bulunmaması, KPSS 60 Puana sahip olma şartları ile alımlar gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapmak isteyen adaylar 15 Mart 2021 İle 28 Mart 2021 Tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru yapmak isteyen adaylar Haberimizin en altında yer alan adrese;

E-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile giriş yapılacaktır.

Adaylar kimlik bilgilerini güncelledikten sonra siteye siteye vesikalık fotoğraflarını yükledikten sonra başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Adaylarda İstenilen belgeler

Ustalık/Çıraklık/Kalfalık belgesi, Sürüce belgesi, Çalışma süresi belgesi,  Sertifika belgesi, Hizmet belgesi, gemi adamı belgesi, sporcu lisans belgesi, Mesleki yeterlilik belgesi, mahalli lisans belgesi, Şehit veya gazi yakın belgesi,  PPL veya CPL belgesi, ve diğer belgeler belgeleri istenilmektedir.

Jandarma 1640 Astsubay Alımları Başvuru Son Günleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın