Jandarma Astsubay Alımları Ne Zaman

Jandarma Astsubay Alımları Ne Zaman
Jandarma Astsubay Alımları Ne Zaman
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jandarma Astsubay Alımları Ne Zaman?

Bilindiği üzere Yeni Ekonomi Programı kamuya 100 bin personel alımını içermekteydi. Bu haber pek çok vatandaşı sevindirmişti. Özellikle 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın sonuçlarının ve branş sıralamalarının açıklanması ile birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere pek çok kurum ve kuruluş personel alımına ilişkin ilanlar yayımlamaya başladı. 

Kimi meslek grupları için personel alımına yönelik bilgilerin netleşmesinin ardından gözler jandarma astsubay alımlarına çevrildi. Jandarma astsubay başvurusu en son Temmuz ayı içerisinde yapılmıştı. Yeni Ekonomi Programı’nın içerdiği 100 bin personel alımının çoğunlukla sağlık ve güvenlik alanları üzerine gerçekleştirilmesi planlanmaktaydı. Bu durum binlerce adayın beklentisine yol açmıştı. 

2020 yılının tamamlanmasına oldukça az bir süre kaldı. Bu durum personel alımına ilişkin çeşitli soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Binlerce aday personel alımlarına dair 2020 yılı tamamlanmadan müjdeli haberler almak istiyor. Bu adayların başında ise jandarma astsubay adayları yer almakta. Peki, jandarma astsubay alımlarına dair son durum ne?

2020 Jandarma Astsubay Alımları

2021 yılına sayılı günler kala adayların beklentileri artmış olsa da jandarma astsubay alımlarına yönelik olarak henüz bir ilan yayımlanmadı. Bu durum her ne kadar pek çok aday hayal kırıklığına uğratmış olsa da 2020 jandarma astsubay alımları için herhangi bir bilgi gelmedi. Ancak bir duyuru yapıldığı anda tüm gelişmeler yine sitemizde yer alacak.

Bilindiği gibi geçtiğimiz temmuz ayında yapılmış olan jandarma astsubay alımı başvuruları e-devlet üzerinden gerçekleştirilmişti. Önümüzdeki süreçte gerçekleşecek olan alımların da yine e-devlet üzerinden gerçekleşecek olan başvuru ile yapılması beklenmekte. İlan yayınlandıktan hemen sonra E-devlet portalında yer almakta olan Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden rahatlıkla başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Her ne kadar jandarma astsubay alımlarına dair ilan tarihi netleşmiş olmasa da dolgun maaşı, masa başında çalışma fırsatı ve bunun gibi daha pek çok avantajı bünyesinde barındırması ile pek çok adayın hayalindeki meslek olarak karşımıza çıkmaktadır.

Jandarma Astsubay Alımları Ne Zaman

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın