Jandarma Genel Komutanlığı 550 Muvazzaf Sözleşmeli Subay Alacak

Jandarma Genel Komutanlığı 550 Muvazzaf Sözleşmeli Subay Alacak
Jandarma Genel Komutanlığı 550 Muvazzaf Sözleşmeli Subay Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2021 Sahil Güvenlik KPSS 65 İle 550 Muvazzaf Sözleşmeli Subay personeli alımı yapacağını ilan etti. İlana göre Jandarma Genel komutanlığı bünyesinde çalışmak üzere 19 farklı unvanda 550 personel alımı yapılacak.

Alımı yapılacak olan Branşlar

437 Jandarma, 25 personel, 15 muhabere, 14 hukuk, 14 Maliye, 10 Tabip, 7 İstihkâm, 5 Veteriner, 3 Bilgisayar Mühendisi, 2 İnşaat Mühendisi, 2 bakım, 2 Rehberlik öğretmeni, 1 Makine mühendisi, 1 kimya mühendisi, 1 elektronik mühendisi, 1 Beden eğitimi öğretmeni, 1 sağlık, 1 dış tabibi(muvazzaf) alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şekli Tarihi ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular iki şekilde ön başvuru ve sınav başvurusu şeklinde gerçekleştirilecektir.

Ön başvuru yapmak isteyen adaylar Jandarma genel komutanlığı Personel temin sistemi üzerinden E-devlet üzeri giriş yaparak (MERNİS’ ten Yapılabileceklerdir.) kimlik bilgilerini güncelleyerek siteye fotoğraf yüklemesi yapılacaktır.

Adres Bilgisi ve iletişim bilgilerini eksiksiz şekilde yazdıktan sonra KPSS puan durumunu öğrenmek için ÖSYM den puan sorgulayarak siteye yüklenecektir.

Başvuru yapacaklar için başvurular En Geç 18 Şubat 2021 tarihine kadar Online olarak saat 23.59’ a kadar yapılacaktır.

Adaylarda Aranan Şartlar

Türk silahlı kuvvetleri Jandarma genel komutanlığı ve sahil güvenlik komutanlığında subay, astsubay, uzman jandarma, uzman erbaş veya sözleşmeli er/erbaş olarak görevdeyken işinden ayrılmamış veya çıkarılmamış, kadın adaylar için hamile olmama, terör örgütleri ile daha önce hiçbir ilişiği bulunmama, T.C vatandaşı olma Şartları aranmaktadır.

Yapılacak olan güvenlik soruşturmasının olumlu olması, daha önce alkol uyuşturucu veya başka maddelerden dolayı tedavi görmüş olmama, Başvuru yapacak adayın kendisi veya evli iste eşinin daha önce fuhuş ve kumardan dolayı İdari yaptırım cezası almamış veya bu işlerden hüküm giymemiş olma, Türk ceza kanunun 53. Maddesinde yer alan suçlardan süresi geçmişse bile ceza almamış veya mahkûm olmamış olma, şartları ile alımlar gerçekleştirilecektir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar tüm bilgileri öğrenmek için başvuru kılavuzuna göz atmaları gerekmektedir. Oradan tüm detayları sınav şeklini ve konularını tüm detaylarını öğrene bilirsiniz.

Başvuru kılavuzu.

Jandarma Genel Komutanlığı 550 Muvazzaf Sözleşmeli Subay Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın