Kadrolu temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı

Kadrolu temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı
Kadrolu temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadrolu temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı için çalışmak isteyen kişilerin 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinde aşağıda belirtilen genel şartlar ile aranan şartları sağlamalıdır.

Sağlık bilimleri üniversitesi işçi alımı başvuru bilgileri

•    Son başvuru tarihi 13 Ocak 2022 olarak açıklanmıştır.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Hamidiye Külliyesi, Tıbbiye Cad. No:38 Selimiye, Üsküdar, İstanbul) adresine, Ankara’yı tercih etmek isteyen adayların Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne (Ankara Gülhane Külliyesi Emrah Mah. 06018 Etlik/Keçiören/Ankara) şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Üniversite kamu personeli alımı başvuru şartları

1.    Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması veya Özel Güvenlik ve Koruma ön lisans programından mezun olmak veya Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.

2.    Lisans mezunu olup Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, İletişim Yöntem ve Teknikleri (En az 150 Saat) alanında, Danışma Görevlisi Alanında ve Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği alanı ile ilgili sertifikalarına sahip olmak. ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

3.    Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması veya Özel Güvenlik ve Koruma ön lisans programından mezun olmak veya Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmak ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

4.    Ortaöğretim mezunu olup Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi sertifikasına sahip olmak ve belgelemek şartı ile Temizlik ve Temizlik Yönetimi Eğitimi almış olmak ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

Başvuru için istenen belgeler

•    2020 KPSS Sınav Sonuç Belgesi.

•    Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi.

•    İkametgâh Belgesi (E-devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir).

•    Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Noter Onaylısı (E- devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir).

•    Adli Sicil Kaydı (E-devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir).

•    Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için) (E-devlet üzerinden alınan karekodlu belge kabul edilecektir.)

•    Özgeçmiş, belgeler ve sertifikalar (Aslı veya E-Devlet üzerinden alınmış karekodlu belge kabul edilecektir.)

•    Koruma ve Güvenlik Personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı.

•    Koruma ve Güvenlik Personeli için görevini devamlı yapmasına engel olabilecek psikiyatrik hastalığı, bedensel engeli, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmadığına dair sağlık raporu.

•    Tecrübe istenilen pozisyonlar için meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümüyle birlikte resmi veya özel kuruluşlardan başvuru tarihleri içerisinde alınmış iş deneyim belgesi (Islak imzalı olarak başvuru formuna eklenecektir. SGK Hizmet dökümünde e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilecektir. SGK Hizmet dökümünde yer alan meslek kodu ile tecrübe istenilen pozisyonun uyumlu olması şarttır).

•    Sürücü belgesi (İstenilen Pozisyon İçin).

•    Son 6 içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf (2 Adet).

Kadrolu temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın